Öne Çıkanlar rusya ahmet davutoğlu Robert Hockett Belçikalı Libeert Aykurt Nuhoğlu

Kılıçdaroğlu Beyazıt Öztürk'e sert sözlerle yüklendi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, hükümetin Türkiye’yi yönetemediğini ve yönetemeyeceğini söyledi. Sultanahmet’teki patlayan bombanın gündemi allak bullak ettiğini belirten Kılıçdaroğlu, “Türkiye’deki 78 milyon vatandaşın şu gerçeği bilmesi lazım; bu hükümet Türkiye’yi yönetemez, yönetemiyor.” dedi.

Kılıçdaroğlu, "Bu hükümet Türkiye'yi yönetemez, yönetemiyor. Yaptıkları şu daha ambulans gitmeden yayın yasağı getiriyorlar."

Kılıçdaroğlu'ndan Beyaz'a sert çıkış: Cesaret yok mu sende

Konuşmasında geçtiğimiz günlerde programına bağlanan izleyicinin sözleri yüzünden özür dileyen Beyazıt Öztürk'e sert çıkan Kılıçdaroğlu, 'Niye özür diliyorsun yürek yok mu sende cesaret yok mu?' diye sordu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Bir televizyon programında kadın öğretmen çıkıp "çocuklar öldürülmesin" diyor, programı yapan sanatçı arkadaş özür üzerine özür diliyor. Niye özür diliyorsun yürek yok mu sende cesaret yok mu. Kimi üzdün üzsen üzsen çocuk katillerini üzersin bırak da üzülsünler" dedi.

Sultanahmet Meydanı'nda patlayan bombanın gündemi allak bullak ettiğini belirten Kılıçdaroğlu, “Ankara’da patlama olduğunda Kadıköy’de bir etkinlikteydik. Fakat iptal ettik. Gazetecilerin önüne çıktığımızda terörü bitirme konusunda açık çek veriyorum. Kim ne istiyorsa açıkça çağrı yapıyorum. Bütün gücümüzle hazırız. Bütün siyasi partilerin amasız terörü lanetlemesi lazım. Defalarca uyardık. 'Ortadoğu bataklığına Türkiye’yi sürüklemeyin' dedik. Artık bu işin aması maması yok. Türkiye’deki 78 milyon vatandaşın şu gerçeği bilmesi lazım. Bu hükümet Türkiye’yi yönetemez, yönetemiyor. Yönetemiyorsanız gideceksiniz yönetenler gelecek. Üçüncü sınıf adamlara Türkiye yönetilemez.” diye konuştu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hafiizz 8 yıl önce

Bu süzme salak ya bunu nasıl o partiye başkan olmuş diyecem ama kasetle gelen ancak bu kadar olur ulan o öğretmen değil senin gibi PKK'lı bi p*ç anlasana geri zekalı

Avatar
cemalettin 8 yıl önce

sn kılçdaroplu hiç olmazsa hükümete değil bari ona oy veren yüde elliye hakaret etme

Avatar
cemalettin. 8 yıl önce

sn.kılıçdaroğlu yüzde elli vatandaşa hakaret ettiğinin farkında değilsin herhalde.sana senin hakkın kadar oy verdi vatan

Avatar
fenasi kerim 8 yıl önce

Kılıçdaroğlu senin gibi gerizekali bi insan nasıl olurda mustafa kemal atatürk ün kurmuş olduğu bir partinin başına geçer türkiyenin yüzde ellisine diktatör bozuntuşu. Der sen o dikkatorun dassaginin kili olamassin sen hakettiğin gibi götte kalacan

Avatar
safinaz bakıcı 8 yıl önce

Kemal sen iyice sacmalıyorsun sarhosmusun senin onlardan ne farkın varki konustukca batîyorsun bu millet sani ondan secmiyor sen chpeyi bile yötemirsun akpartiyi millet secti millet duydunmu

Avatar
kenan 8 yıl önce

Sizin gibi cok bilmisler ulkeyi sinif sinif ayirirsaniz bole sinifta kalirsin ke.mall once girdigin hainligin icinden kendini kurtar cirpindikca batiyorsun.

Avatar
Kenan 8 yıl önce

Zeka testine takılmış ahmak, vatan sen gibi hain karekterlere teslim edilemez. Senki bu ülkenin ekmeğini yendiğin halde düşmanlarına yoldaşlık edecek kadar karaktersiz kişiliksiz bir yapıya sahip olan düşman elementi robot, tarihte sanada bu millet bir yer verecek elbette. Bendeki yerini sorsalar açık bir cümle var sana biçilmiş. Düşmanın aramızdaki köpeği.

Avatar
Fevzi 8 yıl önce

Sa.kemal kilictar oğlu bu hukmetin Turkiyeyi idare edemediğini sık,sık vurguluyorsun soruyorum senin millet vekillerin tr.baskın yapmaları dogrumu cuma namazı için ayarlama yapılmış yine millet vekilin ana yasaya iptal davasi açmış ne dersin bu ülkeyi başka ülkelere şikayet etmeniz dogrumu beyazıt düştüğü bir duzaktan milleten ozur diliyor bundan senin çıkarın ne Bence senin sorunun cekememezliktir zorla değil millet sizi istemiyor.