Öne Çıkanlar ahmet davutoğlu ferhat yüksel Ulaş Ansın Akbaş Süha Tarık eyfel kulesi IŞİD; eyfel kulesi yıkıldı

Kılıçdaroğlu'ndan hükümete 'darbe' suçlaması
CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, hükümeti darbeyi daha önce planlamakla suçladı. Başkanlık sistemini Öcalan'ın istediğini iddia etti.
CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun konuşmasının satırbaşları şöyle:

-Son 1 yılda verdiğimiz şehit sayısı 800'ü aştı. Kıbrıs Harekatı'nda verdiğimiz şehit sayısı 498... Şu soruyu bütün annelerin kendisine sormasını isterim: PKK terör örgütü ile kim masaya oturdu? Kim İmralı'da bunlarla bu masaya oturduysa bu şehitlerin sorumlusu onlardır.

-Şehiler cephaneliğe dönüştürüldü, tonlarca patlayıcılar yerleştirildi, kamyonun üstünden silah dağıtıldı, Valisi Kaymakamı bunlara dokunmayın dedi, bu talimatı kim verdi? PKK vergi daireleri kurdu, mahkemeler kurdu, askerlik şubeleri kurdu, trafik kontrolleri yapıldı ses çıkarmadılar... Analar ağlamasın diye bas bas bağırdılar, PKK'ya en büyük yardım ve yataklığı bunlar yaptılar.

-Şimdi şehitlerimiz arasında ayrım yapıyorlar, ahlaka, inancımıza sığmaz bu. 15 Temmuz şehitlerine daha afzla para verilecek, dağda PKK ile çatışan şehitlerimize daha az para verilecek, böyle bir ahlaksızlık olur mu? O KHK Meclis'e gelecek ve onu düzenlemek bizim boynumuzun borcudur...
-Hiç kimseyi ötekileştirmeyeceğiz, Cumhuriyet olmak budur... Cumhuriyet tam demokrasi ile taçlandırılmazsa içi boş cumhuriyet olur. Bunun için ortak mücadele geçerlidir. Üniversitelerde özgür düşünce ortamını yaratmalıyız, darbe hukukundan kurtulmalıyız.

TEZCAN'A SİLAHLI SALDIRI

-CHP ve CHP'lilere karşı provakasyonlar bundan sonra çok daha fazla olacaktır. Şehit cenazesinde benim üzerime kurşun atılması, Genel Başkan Yardımcı'mızın bu şekilde kurşunlanması, il başkanlarımızın sokak ortasında darp edilmesi... Bizim üzerimize geliyorlar. Ama demokrasi için bir bedel ödenecekse bu bedeli önce ben ödeyeceğim. Yılmadık, yılmayacağız kim olursa olsun.

TÜRKİYE PLANLI BİR ŞEKİLDE DARBE SÜRECİNE SOKULDU

- Türkiye planlı ve programlı bir şekilde bir darbe sürecinin içine sokulmuştur. Örneğimiz de var: Mehmet Dişli, General... Kıta görevi yapmadan Karargah'a getiriyorsunuz bu adamı, sorna terfi ediyor, sonra yine kıtaya göndermiyorsunuz. Hükümet diyor ki bu adam burada kalacak. Sonra ne oldu, bu kişi darbeyi yönetiyor. Peki bu adamı Karargah'ta tutan siyasi irade kim? O siyasi irade Türkiye'yi yönetenlerdir.

CUMHURİYET GAZETESİNE BASKIN

-Savcı bir çok yazar hakkında gözaltı ve yakalama kararı verdi. Cumhuriyet Gazetesi PKK'lı oldu, FETÖ'cü oldu ama o savcı IŞİD'i unutmuş... Ben bu savcıya talimat veren siyasi iradeye seslenmek isterim: Cumhuriyet Gazetesi her dönemde ve her darbe sonrası bedel ödeyen bir gazetedir... Cumhuriyet Cumhuriyet ile yaşıt bir gazetedir, Cumhuriyet'i FETÖ ile PKK ile ilişkilendirmek şeref yoksunu kişilerin yapacağı bir iştir.

BAŞKANLIK SİSTEMİ

Sayın Bahçeli'ye de söylüyorum. Başkanlık sistemi Türkiye'yi bölme projesidir. Hiçbir siyasi lider tuzağa düşmemelidir. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
AKSAVAR 7 yıl önce

Arpayla beslenen AK salaklar bunları anlamaz.

Avatar
Adsız 7 yıl önce

ALLAHIM ya bu MAL a akıl ver yada cehenneme gönder gitsin

Avatar
Adsız 7 yıl önce

Eğer bu kadar süper plan yapıyor ve uygulama yapmışlarsa helal olsun bu hükümete.

Avatar
Misafir 7 yıl önce

ufak atda civcivler yutabilsin çok büyük atıyorsun