Öne Çıkanlar eray ucuzal barbaros şansaş spotlight filmi ittihat terakki salyangoz kremi

Kılıçdaroğlu'nun soyu bakın kime dayanıyormuş
Kılıçdaroğlu, HaberTürk televizyonunda canlı yayınlanan "Akılda Kalan" programında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu, soruları yanıtladı. 

Doğduğu Tunceli ve ailesi hakkında anılarını aktaran Kılıçdaroğlu, babasına nazaran annesiyle daha sıcak bir ilişkisi kurduğunu anlattı.

Adının "Adil" olduğunu belirttiği bir ikiz kardeşi bulunduğunu söyleyen Kılıçdaroğlu, babasının tayini dolayısıyla orta okula Bingöl'ün Genç ilçesinde gittiğini söyledi.

Program sırasında çocukluğu, öğrenim yılları ve ailesine ilişkin görsellerin paylaşıldığı Kılıçdaroğlu, "Zor şartlarda sizi motive eden şey neydi?"sorusu üzerine, "Okumayı seviyordum, çok okurdum. İlk okuduğum roman ise ilkokul öğretmenimin verdiği İnce Memed'di" dedi.

"MALKOÇOĞLU OKURDUM"

Kılıçdaroğlu, başta Malkoçoğlu olmak üzere çizgi romanları da çok sevdiğini aktardı.

NASREDDİN HOCA'YLA AKRABA OLDUĞUMUZ SÖYLENİYOR

Ailenin soy kütüğü ile ilgili iki bilim insanının araştırma yaptığını belirten Kılıçdaroğlu, ailelerinin Nasreddin Hoca'ya akrabalığının olduğunun da rivayet edildiğini ancak doğru olup olmadığını bilmediğini söyledi.
Kılıçdaroğlu ayrıca, raştırma yapan bilim insanlarının da yakında bu konuyla ilgili bir kitap yayımlayacaklarını belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yunus kayahan 8 yıl önce

hahahaaa

Avatar
SIDDIK 8 yıl önce

O şakacı sende şaka gibi adamsın

Avatar
van65 8 yıl önce

Bende bu mal yürüyen merdivene niye ters bindi Erzurum diye van uçağına niye bindi kendine oy isteyen birisi kendine niye oy vermez diye dusunuyordum hepsi bugünler icinmiş vay mal vay

Avatar
Hyperrealist 8 yıl önce

KeMAL istisnasız tescilli MAL olduğunu bir kez daha kanıtlayarak bizleri şaşırtmadı sevgili izleyiciler

Avatar
NazkA 8 yıl önce

Hahaha baskaliga da ters binmis

Avatar
Balıkesir 8 yıl önce

Aslında ikisine de gülüyoruz Kemal Bey de biraz edep problemi olmasa eğlenceli adam...:)

Avatar
Simba 8 yıl önce

Bende arastirdim vahdettin buyuk buyuk buyuk buyuk buyuk dedem olur

Avatar
Topal Çekirge 8 yıl önce

Bu da yürüyen merdivene ters binerdi, olabilir :) Gerçi daha önce de "Peygamber soyundan geliyorum" demişti hangisine inanalım bilemedik, çok hızlı çark ediyor.