Öne Çıkanlar türkiye ışid terörist YÖK IŞİD kara operasyonu

Kılıçdaroğlu sokağı işaret etti

Meclis'teki makamında BBC Türkçe 'nin sorularını yanıtlayan Kılıçdaroğlu, YSK'nın kararına dair itiraz başvurularından sonuç alamamaları durumunda tavırlarının ne olacağına dair soruya şu cevabı verdi:

"Yapılan değişikliği gayrı meşru sayacağız. Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi var. Gerekirse olayı oraya kadar götüreceğiz."

SOKAĞA ÇIKIP PROTESTO ETMEK 'HAK'

Kılıçdaroğlu, referandum sonrasındaki sokak protestolarını 'hak' olarak değerlendirdi:

"Yüksek Seçim Kurulu'un aldığı bu karar her kesim tarafından protesto edilmelidir. Protesto etmeye de hakları vardır. Eğer hukukun üstünlüğü kavramı varsa, bu karar çok önemliyse ve bu kavramın evrensel bir değeri varsa hiç kimse bu kavramı yerle bir edemez."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hayhak 7 yıl önce

yav bunun dokunuluzmalığı kaldırılmadımı atın içedi bak pkk nın havlayanlarının sesi nasıl kesildi buda kuyruğunu kıstırır etrafında 8-10 kişi var diye ürdürmeyin

Avatar
ehza 7 yıl önce

iste böylesine sövülür

Avatar
66 y8llık partisin bizlerde zamanında oy verdik ne 7 yıl önce

66 y8llık partisin bizlerde zamanında oy verdik ne yaptın
sokağa çıkmak önemli deyil tabana inmek
tabanı tanımasan
kızma darılma
sokağa çıktımı iyi olmaz sanırım