Öne Çıkanlar türkiye ışid IŞİD kara operasyonu yunus mallı türkiye IŞİD saldırı

Kılıçdaroğlu: Tarihi bir savunma yapacağız
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin MYK toplantısında, dokunulmazlığının kaldırılmasının ardından yaşanacak yargı sürecinde, nasıl bir yol izleyeceklerini açıkladı.

HDP'NİN MAĞDUR OLMASINA İZİN VERİLMEYECEK

"Mağdur olarak HDP gösterilmeye çalışılıyor. Biz, hiç kimsenin mağdur olmasına izin vermeyeceğiz. CHP, bunların gerçek yüzünü ortaya koyacak.” diyen CHP Lideri, haksız yere casuslukla suçlanan Fransız Subay Dreyfus’unki kadar önemli bir savunma yapacaklarını söyledi.

"MAHKEMEDE TIPKI DREYFUS KADAR.."

Kemal Kılıçdaroğlu, "Haklılığımızı ortaya koyacağız. Esas savunmamız, bizi suçlayanların suçlu olduğunu ortaya çıkartacak. Mahkemede tıpkı Dreyfus kadar önemli dünya tarihine geçecek bir savunma yapacağız. Bütün dünya bizim davamızı izleyecek ve bizim haklılığımızı, bizi suçlayanların haksızlığını tüm belgeleriyle görecek.
Dreyfus, kendi savunmasını yaparken önce suçlanan aydın ve yazarların suçsuzluğunu, sonra da kendi suçsuzluğunu ispatlamış ve kendisini suçlayanların suçlu olduğunu ortaya koymuştu. Tarih bizim haklı olduğumuzu yazacak." şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Greyfurt 8 yıl önce

Be şaşkın kılıçdaroğlu, bu hdp li vekillerin neresi haklı. Hepsi yurt dışına kaçıyor suclalrini bildiği için sen kalkmış suclamalari akliycaz diyorsun. Bre ahmak kaç kere bomba silah taşıdılar kansizlar kaç kere terörist cenazesinde katildilar

Avatar
ağrılı 8 yıl önce

bu yaahudi ermeniler ne istiyor ülkemizden Allah belanızı versin