Öne Çıkanlar son dakika ışid türkiye rusya DAEŞ

Kılıçdaroğlu terör saldırılarını kınadı

Genel Merkezin önünde basın açıklamasında bulunan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu saldırıları kınamakla kalmadıklarını, hükümete açık çek verdiklerini söyledi.

Hükümetin terörü bitirmesi için gereken her türlü desteği vermeye hazır olduklarını belirten Kılıçdaroğlu, şunları söyledi:

"ELİMİZDEN GELEN HER TÜRLÜ KATKIYI YAPACAĞIZ"

"Terörü bitirmek için muhalefetten ne istiyorsanız vermeye hazırız. Bugüne kadar ne istediyseniz verdik. Ama siz de terörü bitirin. Terörle mücadele konusunda elimiz zayıf diye bir sorun olmamalı. Dolayısıyla terörle mücadelenizi yapın ve ülkeyi bu beladan kurtarın. Elimizden gelen her türlü katkıyı yapacağız. Buna uygun politikalar geliştirmek gerekiyor"

KILIÇDAROĞLU DÜN NE DEMİŞTİ?


CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu dün de PKK'nın yayın organı Özgür Gündem'in kapatılmasından sonra konuşmuş, gazete kapatılmasının darbecilik olduğunu, bunu dünyaya anlatamayacağımızı söylemişti...

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Lütfü 8 yıl önce

Abi bu saldırılar sadece polise değil asıl amaçları tüm emniyet müdürlüklerine yapılacak bombalı saldırılar olabilir çünkü bu saldırılar emniyet müdürlüğüne yapılmasının nedeni emniyet teşkilatın haberleşme ve istihbarat birimlerini devre dışı olmasının planı bence ly

Avatar
RIFAT ÖCAL 8 yıl önce

BUKALEMUN BİLE BU KADAR KISA SÜREDE RENK DEĞİŞTİREMEZ.ALÇAKLIKTA ZİRVEDESİN.