Öne Çıkanlar esed chp DAEŞ esad komplohaber

Kılıçdaroğlu Tezcan'ı ziyaret etti
Aydın'da dün akşam saatlerinde, partisinin Aydın İl Başkanlığı'nın üst katındaki retoranda yemek yiyen CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Aydın Milletvekili Bülent Tezcan, yanına gelip slogan atan Alpaslan Kargın’ın silahlı saldırısına uğradı.

HASTANEYE KALDIRILDI

Restoranda yaşanan panik içerisinde ilk müdahaleyi partililerin yaptığı Bülent Tezcan, daha sonra Adnan Menderes Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yapılan ameliyat sonrasında servise alındı.

PROGRAMINI DEĞİŞTİRİP AYDIN’A GELDİ

Saldırı haberini aldıktan sonra bugünkü programını değiştiren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir Adnan Menderes Havalimanı’na geldi.

Buradan da karayoluyla Aydın’a geçti. Yanında partisinin yöneticileri, milletvekilleri, belediye başkanları da bulunan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Adnan Menderes Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin 4’üncü katında tedavisi süren Bülent Tezcan’ı ziyaret etti, geçmiş olsun dileklerini iletti.

Ziyaret sonrası gazetecilere açıklamalarda bulunan Kemal Kılıçdaroğlu, ülkücülere seslenerek şu ifadeleri kullandı;

"BU ÜLKÜCÜLERİ KARALAMAKTIR"

"Bütün Ülkücü kardeşlerime seslenmek isterim. Bütün Ülkücülerin en az bizim kadar vatansever olduğunu biliyoruz. Eline silah alıp birine ateş etmek sadece ülkücüleri karalamaktır.

Böyle bir kişinin ülkücü adını kullanması da başlı başına bir hatadır.

"VATANSEVER OLARAK KABUL ETMEMEK GEREKİR"

İster ülkücü olsun ister başkası, kendi idealini gerçekleştirmek için başkasını öldüreni vatansever olarak kabul etmemek gerekiyor."

ZİYARET YARIM SAAT SÜRDÜ

Basına kapalı gerçekleşen hasta ziyareti yaklaşık yarım saat süren Kılıçdaroğlu, aynı kattaki odalarda tedavileri süren vatandaşları da ziyaret etti. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, hastaneden ayrılıp Hükümet Konağı’nda Aydın Valisi Ömer Faruk Koçak ile Adliye binasında da Cumhuriyet Başsavcısı Hakan Arslan’ı makamında saldırı hakkında bilgi aldı.

GÜVENLİK ÖNLEMLERİ ÜST DÜZEYDEYDİ

Kılıçdaroğlu’nun ziyaretin sırasında hem yollarda hem de gittiği yerlerde polisin yoğun güvenlik önlemi alması dikkat çekti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.