Öne Çıkanlar rus tırları Tuğrul türkeş yangın bomba simon kjaer

Kilis'e roket mermileri düştü: Ölü ve yaralılar var...

Olay saat 14.00 sıralarında meydana geldi. Suriye tarafından IŞİD'in kontrolü altındaki bölgeden ateşlendiği belirtilen ve sınırı aşan 5 roket mermisinden 2'si Kazım Karabekir Mahallesi'ndeki boş araziye düştü. Patlama ile panik yaşanırken, yaralananlar oldu. Yaralılar ambulanslarla hastaneye taşınırken, bölgede yoğun önlem alındı.

Kilis Belediye Başkanı Hasan Kara, yaptığı açıklamada düşen roketler sonrası bir kişinin hayatını kaybettiğini, bir kişinin ise yaralandığını söyledi.

TSK KARŞILIK VERDİ

Askeri kaynaklar, mermi izinden Katyuşa roketatarının IŞİD mevzilerinden ateşlendiğinin tespit edildiğini ve sınırda konuşlu Türk topçu birliğinin Fırtına obüsleriyle IŞİD’e misliyle karşılık vermeye başladığını açıkladı. 

REUTERS: LİSENİN YAKININA DÜŞTÜ 

Uluslararası haber ajansı Reuters'a göre ise, roket mermileri bir lisenin yakınına düştü. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.