Öne Çıkanlar esed chp DAEŞ son dakika haberleri ahmet davutoğlu

Kim Jong Rusya'ya ait bir yatı gözaltına aldı
Primorye Yelkencilik Federasyonu Başkan Yardımcısı Yevgeniy Hromçenko, Facebook hesabından yaptığı açıklamada, Elfin adlı yatınKuzey Kore Sahil Güvenlik ekipleri tarafından alıkoyulduğunu belirtti. Hromçenko, yattaki 5 Rus atletin durumunun iyi olduğunu kaydetti.

RUS DIŞİŞLERİ OLAYI İNCELİYOR
Sputnik'e konuşan Rusya Dışişleri Bakanlığı'nın Uzak Doğu Bölgesi yetkilileri, uluslararası sularda meydana gelen olayı incelediklerini ve Kuzey Kore'deki Rus büyükelçiliğini olayla ilgili bilgilendirdiklerini söyledi.

RUSYA, PYONGYANG'DAN DERHAL BİLGİ İSTEDİ
Bu arada büyükelçilik, olayı aydınlatmak için çalışma yürütüldüğünü duyurdu. Elçiliğin açıklamasında, "Rusya Büyükelçiliği, Kuzey Kore Dışişleri Bakanlığı ve Silahlı Kuvvetleri'nden Rus yatının Japon Denizi'nde gözaltına alınmasının nedenleri hakkında derhal bilgilendirme yapmasını istedi" denildi. Rus diplomatların, yatın çekileceği Kimchak limanına gittiği belirtildi.

"YATLA İRTİBAT SAĞLAYAMADIK"
Öte yandan bir dışişleri yetkilisi, yattaki mürettebatla henüz irtibat sağlanamadığını aktardı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.