Öne Çıkanlar suriye türkiye edip yüksel hapis cezası fransa terörist

Kitap çıkarmak için Tilki Kitapevi

Kitap yazdıktan sonra en önemli sorun kitabınızı çıkarabilmektir. Kitap basımı konusunda en iyi hizmeti  veren yayınevlerinden biri Tilki Kitap Yayınevi'dir. kitap çıkarmak istiyorum diyorsanız bu yayınevini tavsiye edebiliriz.
Şiir kitabı çıkarmak için de aynı yayınevinin kapısını çalabilirsiniz.
Dosyanızı gönderdikten sonra size baskı maliyetini, kitabınızın yayın süresini ve sözleşmeyi sunuyorlar. Siz bunları inceleyerek size uygun olan yöntemi seçerek devam edebiliyorsunuz.
Kitabınızı çıkarmak için dosyanızı gönderdikten sonra ISBN alımı, bandrol, editasyon, redkasiyon, dizgi, kapak tasarımı, satış ve dağıtım hiçbir şeye karışmıyorsunuz. Tüm işlemleri yayınevi çok hızlı ve düzgün şekilde yapıyor.
Yapılan tüm işlemlerden önce onayınızı almaları ise çok güzel. Mesela dosyanızın editasyon işlemi bitti. Size SMS'le dosyanızın editasyon işleminin bittiği bildiriliyor. Siz de onaylıyor veya revize talep ediyorsunuz. Böylece kitabınız baskıya kadar olan tüm süreçlerde sizin onayınızdan geçmiş oluyor. Kitap basıldıktan sonra ise nereye satıldığını, kaç tane satıldığını yine anlık olarak takip edebiliyorsunuz.
Kitap çıkarmak isteyenler için Tilki Kitap Yayınevi web sitesi www.tilkikitap.com adresinin incelenmesini tavsiye ederim.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.