Öne Çıkanlar rusya ahmet davutoğlu Belçikalı Libeert Aykurt Nuhoğlu fransa operasyon başlattı

Komplo teorilerini kabul etmeyen HAARP açıklama yaptı!

15 Temmuz darbe girişiminin ardından Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in İstanbul’da deprem yaratabileceğini iddia ettiği HAARP teknolojisi, yıllardan beri komplo teorilerine maruz kalıyor. Uzunca bir süre devam eden bu teorilerine karşı HAARP’dan yanıt geldi. Kurumun Alaska Üniversitesi’nden bir sözcüsü, ortaya atılan bu komplo teorilerinin asılsız olduğunu ve projenin hangi amaca hizmet ettiğini göstermek amacıyla teorisyenleri ve bilim insanlarını tesislerine davet ettiklerini açıkladı.

Adı High Frequency Active Auroral Research Program yani Yüksek Frekanslı Etkin Güneşsel Araştırma Programı olan HAARP, daha önce görevinin kısaca iyonosferde araştırma yapmak olduğunu açıklamıştı. Peki bu programla ilgili bu zamana kadar ortaya atılan komplo teorileri nelerdi?

  • İklimleri değiştirebilmesi
  • Kutupları eritip yerinden oynatabilmesi
  • Ozon tabasıyla oynayabilmesi
  • Deprem yaratabilmesi
  • Okyanus dalgalarını kontrol edebilmesi
  • İnsanların beynini kontrol altına alabilmesi
  • Radyasyon yaymayan termonükleer patlama yapabilmesi
Aşağıdaki "17 Ağustos ve Komplo Teorileri" bağlantısından HAARP teknolojisi ve 17 Ağustos depremiyle ilgili ortaya atılmış komplo teorilerini okuyabilirsiniz. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.