Öne Çıkanlar yunus mallı türkiye Tanap ıkby İBB İHRAÇ

Köprüde katliam yapan darbeci sniper

Halkın tepkisinin artması, polisin de duruma hakim olmaya başlamasının ardından darbeci subaylardan biri Boğaziçi Köprüsü'nün ayaklarındaki kuleye çıktı.

Anadolu Avrupa geçişindeki kulede bulunan asansörü kullanıp yukarı çıkan darbeci subay, keskin nişancı tüfeğiyle burada ateş açtı.

Birçok sivil bu silahtan çıkan kurşunların hedefi olup hayatını kaybetti ya da yaralandı.



KARŞI KESKİN NİŞANCI ATEŞİYLE ÖLDÜRÜLDÜ

Uzun süre etkisiz hale getirilemeyen darbeci subay bir özel harekat polisinin karşı keskin nişancı atışıyla öldürüldü. Darbeci subayın cansız bedeni çevreye ateş açtığı noktada bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Erciyes 8 yıl önce

Allahın laneti üzerine olsun alçak subay.

Avatar
Sezai 8 yıl önce

Satılmış ciğeri beş para etmez vatan hainleri.

Avatar
İnsanlık bitmiş ibocan 8 yıl önce

K4hp3 çocuğu kesin terör örgütünün masası

Avatar
esnaf 8 yıl önce

yıllardır pkk y yardım eden bunlar nereden askeri konvoy polis konvoyu geçse önceden bilgi veren bu şerefsizler pkk nın neden bitmediğini şimdi çok iiyi anlıyorum

Avatar
A Özdemir 8 yıl önce

O gece yeni polis olmuş çokda korkmuş bir kardeşimiz vardı tomaya top atılmış kan gövdeyi götürüyordu kendisi şok halinde onu sakinleştirdim sonra ileride duran polis özel harekatın yanı götğrmek istedim iki el ateş etti o şerefsiz keskin nişancı üçüncü denememizde hemen arkamızdaki bir vatandaş omuzandan yaralandı zor bela özel harekatın olduğu yere gittik o şerefsiz çok vatandaşı vurdu

Avatar
Giyaseddin.akyol.ga@gmail.com 8 yıl önce

Bunu kim yaptıysa Allahtan bulsunlar diyorum. Kesinlikle bunu kim yaptıysa kim bu Ülkeme zarar verirse cezasını çekecek cekmelidir diyorum. Ve kesinlikle demokrasi'den şaşmayın

Avatar
Abdulkadir Akdik 8 yıl önce

Sadece şunu söylüyorum. Eğer bu kadar cana kasteden vatan hainleri yeterli cezalara çarptirilmazlarsa, bu memleketi idare edenlere yazıklar olsun, öteki dünyada yirmi tirnagimiz onların yakasında olacaktır. Bunu unutmayın. Bu şerefsizleri devletin kadrolarına ben doldurmadim. Benim çocuğum kafa patlatiyor, kazanıyorlar ama torpil yok diye işe giremiyor.Dort yıllık okulu üç yılda bitirmiş kaç dönemdir mülakata gidince eliyorlar. Bunun birde öte tarafı var. Fetocu doldur her tarafı sonra durum bu.Bu vicdan sizi rahatsız etmesi lazım. Tabi vicdaniniz varsa.Kendi yakınlarını dolduruyorlar yetmemiş birde bu fetö cüler. Bizimkiler bu memleketin çocuğu değil öylemi. Rabbim icra etsin ne söyleyeyim. Halbuki bizde bu partiye yıllardır oy veriyoruz.Boyle mi bekliyorduk sizden. Senin torpilin yok öylemi.Bakacagiz etki taraf da torpil li olanlara. oraya biz inanıyoruz sizin gibi değiliz.