Öne Çıkanlar türkiye suriye putin erdoğan son dakika

Koronaya yakalandı

İftar ve sahur programlarında yaptığı sohbet ve okuduğu dualarla bilinen ilahiyatçı yazar Ömer Döngeloğlu bu sene Ramazanın ilk gününde ekranlarda değildi. Döngeloğlu'nun ekranlarda olmama sebebi ortaya çıktı. İlahiyatçı yazarın koronavirüse yakalandığı öğrenildi.

İftar ve sahur programlarında yaptığı sohbet ve okuduğu dualarla bilinen ilahiyatçı yazar Ömer Döngeloğlu'nun bu sene Ramazanın ilk gününde ekranlarda olmamasının sebebi ortaya çıktı.

Döngeloğlu'nun koronavirüs testinin pozitif çıktığı ve Başakşehir Hastanesi'nde tedavi altında olduğu belirtildi.

"Hafif seviyede geçiriyor"

Radyo TV Program Yapımcısı Niyazi Gedik sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Kıymetli hocamız, hemşehrim ve abim Ömer Döngeloğlu hafif seviyede korona hastalığı geçirmekte olup hastanede tedavi görmektedir. Özellikle yazdığı mesajı sizlerle paylaşıyorum ki bunun dışında haberlere itibar edilmesin. Hocamıza ve tüm hastalarımıza dua edelim" dedi.

Gedik, yanlış anlamalar olmaması için de Döngeloğlu ile aralarında geçen yazışmanın fotoğrafını da yayımladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
rabbi 4 yıl önce

RABBİM ACİL ŞİFALAR NASİP EYLESİN

Avatar
Zeki Bedir 4 yıl önce

Hocama rabbimden acil şifalar diliyorum

Avatar
Varol Kızılaslan 4 yıl önce

Ömer hocama mevlam acil şifalar versin