Öne Çıkanlar son dakika ışid türkiye rusya DAEŞ

Köşeye sıkışan Demirtaş kendini dini söylemlere vurdu!

Bugüne kadar konuşmalarında dini değerlere fazla atıfta bulunmayan HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, son zamanlarda sık sık İslami kavramlara sığınıyor. Geçtiğimiz günlerde kıldığı cuma namazıyla şaşkın bakışların hedefi olan Demirtaş, bir ara "Kabemiz Taksim" diyordu.

"ÖNÜMÜZ ÜÇ AYLAR.."

Aynı Demirtaş, birkaç saat önce twitter'dan, içinde "üç aylar" ve "Regaip Kandili" geçen bir mesaj paylaştı. Çözüm sürecini bozmasının andından başlayan operasyonlarla köşeye sıkışan PKK'yı kurtarma derdine düşen Demirtaş, bu kez de üç aylara girdiğimizi hatırlatarak operasyonları durdurun mesajı verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
çeliktaş 8 yıl önce

lanetlerin en büyüğü dini kendi çıkarları için kullananlara armağan olsun

Avatar
Alperen 8 yıl önce

bunlar her turlu kiliga girer. carsaf giyer ,etek giyer, namaz kilar, daha neler neler ..insan bir kere ruhunu seytana sattimi gerisi teferuattir bunlar gibilere

Avatar
sami 8 yıl önce

Demirtaş tevbe ederse şeytan çok kızar çünkü şeytanin baş memuru selo