Öne Çıkanlar rusya haber abd EKREM İNCEL paris katliamı

Köşeye sıkışan PKK'lılar ne yapacağını şaşırdı!

Mardin'in Dargeçit ve Nusaybin ilçelerinde sokağa çıkma yasağının ardından düzenlenen operasyonlarda, 14 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi, 2 terör örgütü mensubu da yaralı ele geçirildi. Çatışmalarda, 5 polis ile 5 vatandaş da yaralandı.

Mardin Valiliği'nden yapılan açıklamada, terör örgütü mensuplarının yakalanması, halkın can ve mal güvenliğinin sağlanması için Dargeçit'te 11 Aralık'ta, Nusaybin ilçesinde ise 21 Aralık'ta sokağa çıkma yasağı ilan edildiği hatırlatıldı.

Polis ve Jandarma kuvvetlerinin koordineli şekilde yaptığı faaliyetler sonucunda, Dargeçit ilçesinde 12 terör örgütü mensubunun etkisiz hale getirildiği, 2 terör örgütü mensubunun da yaralı olarak ele geçirildiği belirtilen açıklamada, güvenlik güçlerine yönelik 38 roketatarlı saldırı düzenlendiği bildirildi.

FUTBOL VE VOLEYBOL TOPU İÇİNDE...

Terör örgütü mensupları tarafından yerleştirilen 6 tuzaklanmış bombanın güvenlik güçleri tarafından imha edildiği belirtilen açıklamada, şunlar kaydedildi: "Güvenlik güçlerimize yönelik futbol ve voleybol topu içerisine yerleştirilmiş 6 el yapımı bomba atılmıştır. 6 perde/branda ve 2 barikat kaldırılmıştır. Terör örgütü mensuplarınca, barikat olarak kullanılan römork ile minibüs kaldırılmıştır. İcra edilen operasyonlar esnasında 5 polis memurumuz ve 4 vatandaşımız yaralanmıştır.''



168 TERÖRİST

Bölgedeki güvenlik kaynaklarının verdiği bilgiye göre ise Cizre'de 112'si ölü 1'i sağ olmak üzere 113 , Silopi'de 9, Diyarbakır'ın Sur İlçesi'nde 23, Dargeçit'te 14, Nusaybin'de 3 ve Bitlis'te 4 olmak üzere 166 terör örgütü mensubu terörist etkisiz hale getirildi. 



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.