Öne Çıkanlar terör türkiye Isaac Liev Schreiber MI6 METİN UCA

Kültür ve Turizm Bakanlığı'nda deprem!

Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında yer alan atama kararlarına göre, Başbakan Yardımcılığı, Aydın Vakıflar Bölge Müdürü Selami Katran’ın, başka bir göreve atanmak üzere bu görevinden alınmasına karar verdi.  Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Malatya İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Ali Selvi’nin başka bir göreve atanmak üzere bu görevinden alınmasına karar verdi.

Manisa İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Hasan Çebi, başka bir göreve atanmak üzere bu görevinden alındı. Gümrük ve Ticaret Bakanlığı, Bakanlık Müşavirliğine, Müsteşar Yardımcısı Cemal Dereli’nin atandı. Ankara Ticaret İl Müdürü Ekrem Yıldız, başka bir göreve atanmak üzere bu görevinden alındı.
Kültür ve Turizm Bakanlığı, Bakanlık Müşaviri Binnur Özel’i, Mehmet Bakırcı’yı ve Ali Emen’i başka bir göreve atanmak üzere bu görevlerinden aldı. Bakanlık ayrıca, Burdur İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Tanır’ı, Malatya İl Kültür ve Turizm Müdürü Derviş Özbay’ı, Elazığ İl Kültür ve Turizm Müdürü Tahsin Öztürk’ü, Yalova İl Kültür ve Turizm Müdürü Cemal Ulusoy’u, Edirne İl Kültür ve Turizm Müdürü İrfan Özcan’ı, Muş İl Kültür ve Turizm Müdürü Ahmet Bulut’u, Tekirdağ İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Altaş’ı, Bilecik İl Kültür ve Turizm Müdürü Seyfettin Topsoy’u, Gümüşhane İl Kültür ve Turizm Müdürü Nizameddin Duran’ı başka bir göreve atanmak üzere görevlerinden aldı.

Milli Savunma Bakanlığı, Bakanlık Müşaviri Halim Gündoğdu’yu başka bir göreve atanmak üzere bu görevinden aldı.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı’nın Müşavirliğine ise, Haberleşme Genel Müdürü Mustafa Koç atandı.

Boş bulunan Rekabet Kurulu üyeliğine ise, kalan süreyi tamamlamak üzere, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı’ndan Şükran Kodalak’ın atanmasına karar verildi. 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.