Öne Çıkanlar türkiye yunus mallı türkiye ışid Tanap ıkby

Kulübün sahibi saldırı olacağını biliyor muydu ?
Ortaköy'deki gece kulübü bu gece 01.30 sıralarında silahlı saldırıya uğradı. Saldırgan ya da saldırganlar Kalaşnikoflarla içeri girip çevreye ateş açtılar. Saldırıda 1 polis şehit olurken 35 sivil de hayatını kaybetti. Çok sayıda kişinin de yaralandığı söyleniyor. Noel baba kıyafetli 1 kişinin kapının önündeki polisleri silahla tarayarak içeri girdiği iddia edildi.

BAR SAHİBİ SALDIRIYI BİLİYORMUŞ

Saldırının ardından bar sahibi Mehmet Koçarslan Hürriyet gazetesine açıklama yaptı. Muhabiri Toygun Atilla'ya konuşan bar sahibi Koçarslan, saldırı ihbarını daha öncesinde Amerikan istihbaratından aldıklarını söyledi. Bar sahini Koçarslan, "İçeri giren şerefsizler Kalaşnikoflarla taramışlar. Amerikan istihbaratı bunun bilgisini vermişti. 1 hafta 10 gün süreyle buralarda deniz dahil güvenlik önlemleri alındı. Sonra ne oldu? Göz göre göre bu saldırı meydana geldi." dedi.

NEDEN İPTAL EDİLMEDİ

İşletme sahibi Koçarslan'ın açıklamalarının ardından, saldırı ihbarına rağmen yılbaşı eğlencesinin neden iptal edilmediğine dair sorular gündeme geldi. Yılbaşı için söz konusu gece kulübüne 1122 kişinin rezervasyon yaptırdığı bilgisine ulaşıldı.

VALİ OLAY YERİNDE

İstanbul Valisi Vasip Şahin olayın yaşandığı bölgeye geldi.


Ortaköy'de bulunan gece kulübüne silahlı saldırı sonrası polis saldırganları yakalamak için operasyon başlattı. Polis karadan gece kulübünün etrafını sararken, deniz polisi de denizden olaya müdahale etti. Öte yandan gece kulübünden bulunan bazı vatandaşların saldırıdan kurtulmak için denize atladığı deniz polisinin de şahısları kurtarma çalışması yaptığı öğrenildi.

HABERLERİN ARDINDAN KULÜBÜN SAHİBİ YENİ BİR AÇIKLAMA YAPTI


"SÖZLERİM ANLAMININ DIŞINDA PAYLAŞILDI"

Mehmet Koçarslan şunları söyledi: 'Sözlerim anlamının dışında paylaşıldı. İçim kan ağlıyor. Canlarımız öldü. Arkadaşlarım, misafirlerim öldü. İçim kan ağlıyor. Acımız bile tazeyken maalesef sözlerimden yanlış anlamlar çıkartılmış.

ABD İSTİHBARATI BANA BİLGİ VERMEDİ

Amerikan istihbaratı bana bilgi vermedi. 29 Ekim'de gazetelere, televizyonlara yansıyan ve kendi vatandaşlarına yönelik yaptıkları uyarıyı anlatmaya çalıştım. Dediğim sadece budur, verdiğim tepki buna yöneliktir. 17 Aralık'tan beri Beşiktaş'tan Bebek istikametine kadar İstanbul polisi 3 ayrı noktada kontrol noktası oluşturmuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.