Öne Çıkanlar rusya haber abd ferhat yüksel terörist başı

Küstah akademisyene rektörden tokat gibi cevap
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi(ADÜ) Veterinerlik Fakültesi Zootekni Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Erbay Bardakçıoğlu kişisel sosyal medya hesabından 29 Mayıs’ta yaptığı paylaşımda ’Bugün muhteşem bir uygarlık olan Doğu Roma İmparatorluğu’nun başkenti Konstantinopolis’in barbar ve bağnaz bir kabile tarafından işgalinin yıl dönümü’ açıklamasını yaptı. 

Prof. Dr. Bardakçıoğlu gelen tepkiler üzerine paylaşımını sildi, sonra da hesabını kapadı. ADÜ Rektörü Prof. Dr. Cavit Bircan da sosyal medyadan "Terör sevici akademisyenlerimizden sonra Bizans sevici akademisyenimiz de oldu. Bilsinler ki Hira Dağı’nın evlatları Olimpos Dağı’nın evlatlarını mutlak ve yeniden mağlup edeceklerdir" yazarak küstah profesöre cevap verdi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Gezgin 8 yıl önce

Suç o ve onun gibilerde değil bunlara maaş veren hantal devletde adamlar açıktan sövüyor yanına kar kaliyor

Avatar
baybars 8 yıl önce

Boyle profun oldugu unuverstede daha cok terorist yetisir
Dini olmayan adama delet gorevi vermenin cezasini cekiyoruz

Avatar
cihan 8 yıl önce

Fazla özgür düşünce birilerine yaramıyor demek ki? Yarıyorsa da kıtlıklarına herkesi şahit gösteriyorlar.Ağzından çıkanı ile kıçından çıkan sesleri ayırt edemedikleri gibi.Böylelerini de Üniversitede prof.diye tanıtıyorlar.

Avatar
Fevzi 8 yıl önce

Bu hayin derhal görevine son verilmeli ve soruşturma açılmalıdır.Bunların üniversitede ne işi ola bilir onon yeri Türkiye değil Romadir .

Avatar
xxl 8 yıl önce

O gün ki Osmanlı olmasaydı sende bu gün olmasın papucumun Prof bozuntusu kim bilir anan kimin altinda kalirdi

Avatar
Harun 8 yıl önce

Sen benim aklima mukayet ol Allahimm.

Avatar
İLHAN 8 yıl önce

MAYA BOZUK YAPACAK BİR ŞEY YOK ÇOCUK BAŞKASINDAN

Avatar
Murat 8 yıl önce

Pirefeser bozuntusu.