Öne Çıkanlar türkiye suriye putin son dakika erdoğan

Küstahlıkta sınır tanımıyorlar

Terör devleti İsrail ve ABD’nin bölgeye dönük yıkıcı eylemlerinde işbirliği yapmaktan çekinmeyen BAE, Türkiye’yi Arap ülkelerinin iç işlerine karışmakla suçladı. Türkiye’nin Afrin’e yönelik yürüttüğü Zeytin Dalı harekatında sona yaklaşılması üzerine böyle bir suçlamanın gelmesi dikkat çekti. Türkiye’nin Arap ülkelerine yönelik politikalarının akıllıca olmadığını savunan dışişlerinden sorumlu Devlet Bakanı Enver Gargaş, Ankara’ya “Arap ülkelerinin egemenliğine saygı duyması” çağrısı yaptı. Gargaş, Twitter üzerinden yaptığı açıklamada, “Arap-Türkiye ilişkilerinin en iyi durumda olmadığı bir sır değil” iddiasında bulundu.

SÜREKLİ KARA PROPAGANDA YAPIYORLAR!

Bakan Enver Gargaş, dengeye dönebilmek için, Türkiye’nin Arap ülkelerinin egemenliğine saygı duyması ve “akıl ve mantık çerçevesinde” ilişki kurması gerektiğini savundu. Gargaş geçtiğimiz Ocak’ta da Zeytin Dalı Harekatı’nın Arap ülkelerine karşı yapılıyor algısı oluşturmaya teşebbüs etmişti. Gargaş kara propagandasında “Afrin’e ilişkin gelişmeler, Arap ulusal güvenliğini gerçekçi bir temelde ele almayı ve yeniden inşa etme gereğini teyit ediyor” ifadelerini kullanmıştı.YENİ ŞAFAK

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.