Öne Çıkanlar ahmet davutoğlu rusya dışişleri son dakika flaş gelişmesi rusya yolcu uçağı seçim kampanyası

Kütahya'da dehşet! 12 yaşındaki çocuk vahşice öldürdüler

Eydemir köyünde 20 Kasım Cuma günü H.B.'nin (12), akşam saatlerinde eve gelmemesi üzerine ailesi ve köylüler çevrede arama yaptı. Arama sonuç vermeyince ertesi gün jandarma ve Kütahya AFAD ekiplerinden yardım istendi. Olay yerine gelen ekipler kayıp H.B.'yi arama çalışması başlattı. Köylülerle birlikte arama yapan AFAD ekipleri köyün üst kısmında, yaklaşık 1 kilometre uzaklıkta küçük çocuğu Damlalı mevkiinde öldürülmüş olarak bulundu.

VAHŞİCE ÖLDÜRÜLDÜ!

Elleri ve ayakları bağlanan H.B.'nin boğazı kesilerek vahşice öldürüldüğü ifade edildi. Olay yerine gelen jandarma ekipleri ve savcılığın incelemesinin ardından çocuğun cenazesi Simav Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

BABAANESİNİN YANINDA YAŞIYORDU

Öte yandan anne ve babası ayrı yaşayan H.B.'nin babaannesinin yanında yaşadığı ifade edildi. Jandarma zanlı ve zanlıların yakalanması için geniş çaplı çalışma başlattı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.