Öne Çıkanlar rusya haber abd ışid uçak

Kuzey Irak'ta Rudaw Medya Grubu'na silahlı saldırı
Rudaw Medya Grubu'na, saldırganlar el bombası atıp ve silahla ateş ederek saldırı düzenledi. Kanalın halkla ilişkiler sorumlusu Halil Reşit ve 3 güvenlik görevlisi yaralandı.

ÖNCE BOMBA SONRA SİLAHLA SALDIRDILAR

Kanaldan yapılan açıklamada, "Rudaw Medya Grubu'nun Erbil kentindeki merkez binasına el bombaları ile yaylım ateşiyle yapılan saldırı sonucu 4 görevlimiz yaralandı. Bunun yanında binamızda da maddi hasar meydana geldi." ifadelerine yer verildi. 

Saldırının gerçekleştiği binanın önündeki cadde güvenlik güçleri tarafından trafiğe kapatıldı. Olayın soruşturulması ve faillerin bulunması için inceleme başlatıldı. 

PKK SÜREKLİ BARZANİ MEDYASINA SALDIRIYOR

IKBY Başbakanı Neçirvan Barzani'ye yakınlığıyla bilinen Rudaw Medya Grubu, daha önce de birçok defa PKK'nın saldırısına uğramıştı. Aşağıdaki video haberde PKK yanlılarının nasıl Barzani'nin muhabirine saldırdığını izleyebilirsiniz...

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.