Öne Çıkanlar türkiye suriye putin erdoğan teknik direktör

Levent Üzümcü'den AK Parti seçmenlerine hakaret

Geçtiğimiz yıllarda Devlet Tiyatroları’ndan atılan oyuncu Levent Üzümcü, 15 yıldır sandıktan iktidar çıkan AK Parti’nin seçmenlerine hakaret etti. Sosyal medya hesabından bir mesaj yayınlayan Üzümcü, "Öyle bir seçmenin var ki, her türlü kandırılmaya teşne. Acaba kime çekmişler?"ifadelerini kullandı.



Yeniakit

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
bilo 6 yıl önce

bitmediniz be ,demokrasi hep sizemi işler hakaretin bini bir para aydın dediklerimiz halk düşmanı yazık

Avatar
bilo 6 yıl önce

levent denilen mahluk ülkemizde yaşayan her ırk ve her görüş sahibi insanlar bizim milletimiz hasbel kader senin gibi hainlerde karışıyor işte

Avatar
aristokrat yobaz 6 yıl önce

fotoda sheqilmiş hll olsn admn

Avatar
Kurtar 6 yıl önce

Doğru söylemiş Levent Üzümcü bunların sahiplerini de, FETÖ kandırıyor iki haftada bir gittiği ABD kandırıyor, Yisrail kandırıyor kucağına yüksek cesaret nişanı bırakıyor. Sanırsın beşlik bebe. Utanmadan, sıkılmadan kandırıldım diyor. Madem o kadar zekan yok, kandırılıyorsun yapıştığın koltuğu bırak! Bırakır mı, cukkası sağlam.