Öne Çıkanlar flaş haber Fenerbahçe başakşehir California diyarbakır haber botu

Lodos Marmara'yı vurdu! THY seferleri iptal
Meteoroloji uzmanlarının günlerdir yaptığı uyarılar gerçekleşmeye başladı! Şiddetli lodos fırtına deniz ve hava ulaşımını aksattı. İDO ve BUDO'da bazı seferler iptal oldu. THY'de çok sayıda seferini iptal etti. 

THY 28 SEFERİNİ İPTAL ETTİ


THY’nin resmi internet sitesinden yapılan yazılı açıklamada, " 21 Kasım’da İstanbul Atatürk Havalimanı’nda beklenen kuvvetli lodos sebebiyle bazı seferlerimiz iptal edilmiştir" denildi.

Açıklamada, yolcuların seyahatlerinden önce uçuşlarıyla ilgili son durumu "www.thy.com.com" adresinden veya "444 0 849" numaralı çağrı merkezinden öğrenmeleri istendi.

İDO İPTAL

İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO), olumsuz hava  koşulları sebebiyle bugünkü bazı hızlı feribot ve dış hat deniz otobüsü  seferlerini iptal etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.