Öne Çıkanlar türkiye suriye erdoğan putin son dakika

Macar Parke Nedir?

Parkelerin birbirlerine 45 veya 60 derecelik açılar olacak şeklinde döşenir. Döşenirken düz şekil oluşturan parkeler olarak tanımlanır. Çapraz veya zikzaklı olarak da macar parke döşemesi yapılır. Bilinen klasik parkenin yeni versiyonlu halidir. Eskiden beri tercih edilen parke günümüzde de popülerliğini devam ettirmektedir.

 Tercih edilen tarza uygun, bulunduğu ortamlarda fark oluşturuyor. Ortama farklı hava katarak yeni bir görünüm oluşmasını sağlıyor. Sizler klasik veya farklı bir tarz oluşturmak isterseniz bu döşemeyi tercih edebilirsiniz.

Macar Parke Nasıl Uygulanır?

 Diğer parke uygulamalarına göre daha kolay döşenir. Döşeme yapılacak zemine yapıştırma, çivileme gibi işlemler gerektirmez. Kilitleme sistemine sahip olduğu için hızlı bir şekilde kurulumu yapılmaktadır. Herhangi bir mevcut zemin üzerine de kurulumu yapılabilir.

 Ahşap taslaklardan üretilmektedir. Taslaklar ise istenilen boy, desene göre üretimi sağlanabilir. Daha sonra geçiş yerleri hazırlanır, zımpara ve cila işlemlerinden sonra döşeme yapılır.

 Farklı renk, desen, açılara sahip olan macar parke mekanlara farklı bir ışık katmaktadır. Parke desenin özelliği bir yöne doğru akış sağladığı için mekanlarda farklı bir boyut kazandırmaktadır. Parke, küçük odalar için tercih edildiği zaman odanın daha geniş ve ferah görünmesini sağlamaktadır.

Macar Parke Özellikleri:

 Kaliteli, uzun ömürlü ve kullanımı rahat üründür. Döşeme işlemi sırasında el yardımı ile kolaylıkla döşeme yapılır. Bulunduğu mekanı daha büyük gösterir.

 Doğal malzemelerden yapılır. Sağlıklı üründür. İşlemler sırasında kimyasal madde kullanılmamaktadır. Zarar vermeden onarım işlemi yapılmaktadır. Malzemelerin nefes alma özelliği vardır.

Parke Seçerken Nelere Dikkat Edilmeli?

 Evinizdeki mobilyaya da uyum sağlayacak renkte parke seçilmelidir. Seçilen parke hem mobilyanızın daha güzel görünmesini sağlar. Koyu renk parke, açık renk koltuk takımları ile zıt bir uyum yakalaya bilirsiniz.

 Süpürgelik rengi de macar parke için uyum açısından önemlidir. Parke ile zıt renkte ve yüksek süpürgelikler tercih edebilirsiniz. Mekan görünümü açısından farklılık kazanmış olur.

 Satın alınan parkelerin kilit sistemi olup olmadığını dikkat ediniz. Bu parkeler daha uzun ömürlü ve kalıcı olmaktadır. Seçilen parkelerin garanti süreleri hakkında da bilgi sahibi olmalısınız.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.