Öne Çıkanlar son dakika ışid türkiye rusya DAEŞ

Mali’de rehine şoku! Kurtulan hostes babasını aradı

Mali’nin başkenti Bamako’da silahlı saldırganların bastığı otelde THY görevlileri de vardı. Otelde rehin aldıktan sonra serbest bırakılan Türk Hava Yolları kabin görevlisi 36 yaşındaki Lütfiye Deniz Kıvrak kurtulur kurtulmaz babasını aradı. Peki Kıvrak babasına neler söyledi?

Mali'nin başkenti Bamako’da silahlı saldırganlar tarafından kaldıkları otelde rehin aldıktan sonra serbest bırakılan Türk Hava Yolları kabin görevlisi 36 yaşındaki Lütfiye Deniz Kıvrak, Balıkesir’in Marmara İlçesi’ne bağlı Avşa Adası’nda yaşayan babası Dursun Kıvrak’ı arayarak sağlık durumunun iyi olduğunu bildirdi.
Barnako’da rehin tutulan THY kabin görevlisi Lütfiye Deniz Kıvrak’ın babası Dursun Kıvrak, kızıyla yaptığı telefon görüşmesini muhabirine anlattı. Kızı ile saat 13.00 sıralarında telefonla konuştuğunu belirten Dursun Kıvrak, "Kızım telefonla aradı. Sağlık durumu iyiymiş. Ekipten herkesi bırakmışlar 2 kişiyi rehin tutuyorlarmış. Büyük kızım Rusya'da yaşıyor. Lütfiye Deniz'e cep telefonundan mesaj göndererek durumunu sormuş ama kızım cevap verememiş. Serbest bırakılınca beni telefonla aradı ve 'Ablama iyi olduğumu söyle' dedi. Kendisinin de durumu iyi" diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.