Öne Çıkanlar esed chp DAEŞ ahmet davutoğlu esad

Mardin'de hain saldırı! Dargeçit'te polise bomba atıldı, 1 işçi öldü, 1 polis yaralı...

Mardin'in Dargeçit İlçesi'nde zırhlı polis aracının geçişi sırasında PKK'lı teröristlerin yola önceden döşediği mayını patlatması sonucu, orada bulunan belediye temizlik işçisi öldü, bir polis memuru yaralandı. 
Dargeçit ilçesi girişinde sabah saat 07.00 sıralarında zırhlı polis aracının geçişi sırasında büyük bir patlama meydana geldi. Daha önce teröristlerce yola yerleştirilen mayının polis aracının geçişi sırasında patlatılması sonucu zırhlı araçta bulunan 1 polis memuru yaralandı.
Patlama sırasında yolda temizlik yapan belediye işçisi 47 yaşındaki Ramazan Tari ise şarapnel parçalarının vücuduna isabet etmesi sonucu yaşamını yitirdi.
Patlama sonrasında bölgeye çok sayıda zırhlı polis aracı ve ambulans sevk edilirken, yaralı polis memuru Mardin Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı. Bölgede geniş çaplı operasyon başlatıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.