Öne Çıkanlar eray ucuzal barbaros şansaş salyangoz kremi gün zileli deniz yücel cemil bayık

Mardin'deki saldırıda yaralanan Derik Kaymakamı şehit oldu

Dün Marin'in Derik İlçesi'nde terör örgütü PKK'nın Kaymakamlık binasına el yapımı patlayıcıyla düzenlediği saldırıda Kaymakam Muhammed Fatih Safitürk ve 4 kişi yaralanmıştı.

Teröristler, eylül ayında Derik Belediyesi'ne kayyum olarak da atanan Kaymakam Muhammet Fatih Safitürk'ün makam odasının yanındaki odaya çanta içinde bıraktıkları el yapımı patlayıcıyı, saat 12.15'te uzaktan kumandayla infilak ettirdi. Patlamada makam odasında bulunan Kaymakam Muhammed Fatih Safitürk ile şoförlüğünü de yapan koruması Mustafa Dinç, özel kalemde görevli Mehmet Şerif Mesutoğlu, maliye memuru Beşir Ulusoy ile görevlilerden Fikret Bağı yaralandı.

KAYMAKAM YAŞAMINI YİTİRDİ



Kaymakam Muhammed Fatih Safitürk'ün, Kızıltepe Devlet Hastanesi'ndeki müdahalenin ardından Gaziantep'e getirildi Ancak Safıtürk yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit düştü...

OPERASYON BAŞLATILDI

Olaydan sonra güvenlik güçleri bölgeyi çembere alarak operasyon başlattı. İlçe merkezinin giriş ve çıkışları kapatıldı. Çevredeki işyerlerinin güvenlik kameraları toplanarak inceleme altına alındı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.