Öne Çıkanlar rusya haber abd ferhat yüksel terörist başı

Melih Gökçek vs John Bass! Melih Gökçek topa neden sert girdi?
ABD Ankara Büyükelçisi John Bass, devleti katliamla suçlayan akademisyenlerin bildirisine arka çıkmasıyla gündeme geldi.

John Bass yaptığı açıklamada “Şiddetle ilgili endişelerin ifade edilmesi, teröre destek vermek ile eşdeper değildir. Hükümet eleştirisi ihanet ile eşdeğer değildir” dedi..

İşte açıklamanın tam metni;


 


Bass’in bu açıklamasına Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’ten çok sert yanıt geldi.. Gökçek, Bass için “Türkiye’de ABD için yanlış tercihsin. Bence ülkene geri dön. Bizi tanıyan ABD’li yeni bir büyükelçi gelsin” açıklamasını yaptı.

Peki Gökçek topa bu kadar sert ve hızlı bir şekilde neden girdi? İkili arasında ilk defa gerginlik yaşanmıyor... Melih Gökçek geride bıraktığımız Nisan ayında Amerika’da polis şiddetini ön plana çıkaran ve ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Marie Harf için "aptal sarışın” ibaresi kullanılan bir haber görselini “Hadi sarışın cevap versene, Come on blonde answer now” mesajı yazarak twitter hesabından paylaşmıştı.




KAVGA ASLINDA “DERİN”



Melih Gökçek gibi sosyal medyayı kullanmayı çok seven John Bass ise, bunun üzerine saçlarını sarıya boyayıp fotoğraf çekildiği fotoğrafı “Hepimiz sarışınız” notuyla sosyal medyada duyurmuş ve Melih Gökçek'e gönderme yapmıştı..



komplohaber.com

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.