Öne Çıkanlar son dakika PKK rusya haber terör

Meral Akşener meydan okudu!
MHP Genel Başkan adayı Meral Akşener İstanbul'da bir otelde parti delegelerini ve eşlerini akşam yemeğinde ağırladı.
Yoğun bir katılıma sahne olan geceye çok sayıda delegenin yanı sıra partililer de katıldı.

DELEGELERDEN AKŞENER'E DESTEK

MHP'deki muhalif kanada yakınlığıyla bilinen Yeniçağ Gazetesi'nde yer alan habere göre Akşener'in davetine olağanüstü kurultay için kendisine imza veren delegelerin haricinde de imza vermemiş pek çok Üst Kurul Delegesi katılıp açık desteklerini ifade etti.

Açılış konuşmasında salondaki kadın sayısından duyduğu mutluluğu ifade eden Akşener eşleriyle birlikte davetine icabet eden delegelere ve diğer katılımcılara teşekkürlerini sundu. Meral Akşener, parti içindeki kadınların etkinliğini artırmadan hiçbir savaşın kazanılamayacağını söyledi.

"BU BİR YEMİNDİR"

Milliyetçi harekete gönül veren insanlarla birarada olmaktan büyük kıvanç duyduğunu belirten Akşener, "Sizler büyük bir irade koydunuz. Sizler bir iradeyi büyük zorluklar içinde koydunuz. Hain yaftasına, ihanet yaftasına rağmen koydunuz. Bunu vebal olarak aldım. Bu vebalin sonuçları bana neye mal olursa olsun, bu vebali Hakkı size teslim etmek için, elimden ne gelirse gelsin yapacağımı bir and olarak huzurlarınızda söylemek istiyorum. Bunu bir yemin sayıyorum" şeklinde konuştu.

İMZALARIN TÜMÜ NOTER ONAYLI

Rekor sayıda imza ile olağanüstü kurultay talebinde bulunduklarını ve 544 delegenin imzalarının tamamının noter onay olduğuna dikkat çeken Akşener, "Şimdi bazıları bu üst kurul delegelerinin iradesini tanımıyorum diyor. Asıl bu sözleri söyleyenler Ülkücü irade tarafından yok sayılır" sözleriyle, imzaları kabul etmeyeceğini açıklayan MHP yönetimine tepki gösterdi.

KURULTAY NİSAN'DA

İktidara yakın yayın organlarında Devlet Bahçeli lehine ve MHP'deki imzalarla ilgili çıkan haberlerin maksatlı yapıldığını vurgulayan Meral Akşener, tüm bu engellemelere rağmen değişimin kaçınılmaz olduğuna işaret etti. Olağanüstü Kurultay hakkında Nisan ayını işaret eden Akşener, "Ülkücülerin hakkının gasp edilmeye kalkılması halinde beni mahkeme önünden jiletle kazıyamazlar. Hukuk işlediği takdirde kurultayımız Nisan ayı içerisinde gerçekleşecektir" açıklamasında bulundu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.