Öne Çıkanlar eray ucuzal barbaros şansaş spotlight filmi ittihat terakki salyangoz kremi

Mersin'de polise bombalı saldırı

Mersin'de polis servis aracına yönelik bombalı saldırı düzenlendi, olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Mersin kent merkezinde polis servis aracına yönelik bombalı saldırı düzenlendi. Patlama saat 17.20 sıralarında yaşandı. Merkez Yenişehir İlçesi'ndeki Okan Merzeci Bulvarı'nda, polis servis aracının geçişi sırasında patlama meydana geldi. Patlamanın ardından büyük bir panik yaşanırken olay yerine çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

HAYATİ TEHLİKE YOK

Saldırıda 12 yaralının olduğu ve yaralıların hayati tehlikesinin olmadığı açıklandı.

Habertürk TV'ye konuşan Mersin Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz  "İtfaiye daire başkanımız bizi aradı. Patlama yüksek ihtimal  bir polis servis aracına yapılan saldırı. Olayın olduğu yer valilik binasına yakın bir bölge" açıklamasında bulundu.


JOHN BASS NE DEMİŞTİ

ABD'nin Türkiye Büyükelçisi John Bass, geçtiğimiz hafta; "Türkiye'de 9.5 aydır bombalar patlamıyorsa bu ABD sayesindedir" diyerek adeta tehdit etmişti.

Mersin'de polise bombalı saldırı

Mersin'de polise bombalı saldırı

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.