Öne Çıkanlar türkiye ışid IŞİD kara operasyonu yunus mallı türkiye terörist

Mete Yarar büyük tehlikeyi anlattı!
Güvenlik uzmanı Mete Yarar, TVNET'te yayınlanan sunduğu Karşı Karşıya programına katıldı.

Yarar'ın açıklamalarından öne çıkan başlıklar şöyle:

DEAŞ ile şu anda mücadele eden tek ülke Türkiye. Operasyonların üzerindeki baskıyı azaltmamız, sabırlı olmamız gerekiyor.

Operasyon bir ay geç başlasa bölge PYD'nin olacaktı

PKK/PYD'nin kantonları birleştirme projesini El Bab'da Türkiye çökertti. Operasyon bir ay daha geç başlasa o bölge tamamen PYD'nin olacaktı.

Türkiye gücüyle, kararlarıyla, bölge siyasetiyle El Bab'da test ediliyor. 'Ne kadar dayanacak' diye düşünüyorlar.

ÖSO askerleri her şeyi bırakıp bizimle birlikte savaşıyor

ÖSO her gün onlarca şehit veriyor, önceden terzi, bakkal olan insanlar her şeyi bırakıp bizimle birlikte savaşıyor. ÖSO tek bir grup değil, içinde 39 farklı grup var. Biz sadece 3 grupla bağlantıdayız. Türkiye ÖSO'nun tamamıyla değil, başkasından emir almayan bazı gruplarla iletişim halinde.
En çok bedeli biz ödedik

Mezhepçilik yapan onca ülkeye rağmen, mezhepçilikle suçlanan yine Türkiye. Bölgedekilerin suçlusu biz değiliz, ona rağmen en çok bedeli biz ödedik. Senin yüzünde Irak'ta kimseye ait olmayan topraklarda PKK var edildi. Şimdi de aynısını Suriye'de yapmaya çalışıyorlar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.