Öne Çıkanlar son dakika PKK rusya haber terör

MHP'de disiplin harekete geçti

MHP tüzüğünün 11. maddesinin ihlali gerekçesiyle Meral Akşener ve çağrı heyeti üyeleri Ayhan Erel, Ali Sağır ve Mehmet Bilgiç'in, parti üyeliğinden kesin çıkarma cezasının uygulanması talebiyle tedbirli olarak Merkez Disiplin Kuruluna sevklerine karar verildi.

Meral Akşener, 15 Temmuz darbe girişimi öncesi özellikle haziran ayında yapılması planlanan, daha sonra mahkeme kararıyla durdurulan MHP Olağanüstü Kurultayı'nda genel başkanlığa aday olan isimlerden biriydi.

BAHÇELİ'NİN FETÖ İDDİASI

O süreçte MHP Lideri Devlet Bahçeli de Meral Akşener'in FETÖ ile birlikte hareket ettiği yönünde iddialarda bulunmuştu.

DİSİPLİN SORUŞTURMASI BAŞLATILMIŞTI

Devamında genel başkanlığa adaylığını açıklayan 4 isim; Meral Akşener, Koray Aydın, Sinan Oğan ve Ümit Özdağ hakkında disiplin işlemleri başlatılmıştı.

MERAL AKŞENER VE ÇAĞRI HEYETİ DİSİPLİNE SEVK EDİLDİ

İşte o inceleme sonucunda bugün MHP yönetimi bir karar aldı. Meral Akşener ile birlikte Ankara 12. Sulh Hukuk Mahkemesi'nin partiye çağrı heyeti olarak atadığı 3 isim; Ayhan Erel, Ali Sağar ve Mehmet Bilgiç partiden kesin ihraç talebiyle tedbirli olarak disipline sevk edildi.

ARTIK PARTİYE DAİR HİÇBİR FAALİYETTE BULUNAMAYACAKLAR

Tedbiren disipline sevk, ismi geçenlerin disiplin süreci tamamlanıncaya kadar partiye dair hiçbir faaliyette bulunamayacakları anlamına geliyor. Olası bir kurultayda dahi herhangi bir adaylıkları söz konusu olamayacak, partiye dair hiçbir görevde de yer alamayacaklar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Nezahat 8 yıl önce

Bu kadar çok vatan hainin icinde Canımiz Allaha emanet tesaduf yaşıyoruz yediginiz içtiginiz hersey zehir zıkkım olsun haram olsun inşAllah ben vatandaş olarak hakkımı asla helal etmiyorum