Öne Çıkanlar esed chp DAEŞ ahmet davutoğlu esad

MİT Esed'in e-postalarını ele mi geçirdi!
İngiliz tarihçi Norman Stone, Beşar Esad ve Erdoğan ailesi arasındaki ilişkiye yönelik çarpıcı iddialarda bulundu. MİT'in Esma Esad'ın e-postalarını ele geçirdiğini ileri süren Stone son yazısında, Esma Esad'ın Erdoğan için e-postalarında "Erdoğan tek kitap okumuş haydut" ifadelerini kullandığını iddia etti.

İngiliz tarihçi Norman Stone'un Financial Times’da bugün yayınlanan yazısında bahsettiği iddia gündeme oturdu. Erdoğan ve Esad ailelerinin birlikte geçirdikleri zaman yüzünden birbirine karşılıklı düşmanlık duyduğunu ileri süren tarihçi "Ankara'da yüksek düzeyde konuşulan politik dedikoduları aktardığını" ifade etti.

Stone, tatilin ardından Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad’a bir e-posta gönderdiği iddia edilen Esma Esad’ın, ‘Bir daha Erdoğan ailesiyle birlikte zaman geçirmemesi için yalvardığı; Erdoğanların eğitimsiz ve zevksiz, Tayyip’in hayatında sadece tek bir kitap okuyan haydut, eşinin ise alışveriş takıntısı olmasına rağmen eski kafalı olduğu ve zevksiz giyindiğini söylediğini’ aktardı.

‘PUTİN, HAKARETİ UNUTACAK BİRİ DEĞİL’

Türkiye-Rusya ilişkilerinde tarihi bilgilere yer veren Stone, Esma Esad’ın bu e-postasının MİT tarafından ele geçirildiğini kaydeti. Stone makalesinde “Esad, Ruslar sayesinde ayakta kaldı ve Türkler kasımda onların uçağını düşürdü. Vladimir Putin, hakareti unutacak kişi değil. Bir kitaptan fazlasını okudu, birçok dilde konuşuyor. Rus intikamı, ihracat çöküşüyle başladı. Rus turistlerin eksikliği, Antalya’da turizm sektörünün çöküşü demektir” diye yazdı. (Odatv)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.