Öne Çıkanlar esed chp DAEŞ komplohaber Birand

Muammer Güler'in oğlu iflas etti!



Türkiye gündemine oturan 17-25 Aralık yolsuzluk soruşturmasında gözaltına alınan, dönemin İçişleri Bakanı Muammer Güler’in oğlu Barış Güler iflas bayrağını çekti. Oğul Güler, BBS Turizm Eğitim Danışmanlık Gıda Sanayi ve Ticaret Limited isimli şirketi, eski ortaları Ahmet Şafak Kuş ve Demir Süerli’ye bıraktı.


Güler’in şirketi bıraktığı Kuş, aynı zamanda Barış Güler’in avukatlığını yürütüyor. Dikkat çeken diğer bir ayrıntı da Süerli’nin Ahmet Şafak Kuş’un kız kardeşi ile evli olması.


Güler’in sahibi olduğu Aşk Beslenme ve Danışmanlık Hizmetleri Limited isimli şirketi ise geçtiğimiz ay tasfiye edildi. Güler yine bu şirketi de Kuş ve Süerli’ye devretmişti.


FAİZİYLE GERİ ALDI


Innova Gayrimenkul Geliştirme Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi ile 2012’de inşaat işine soyunan Güler bu şirketi de mayıs ayında kapattı. Onuncu ayda alacaklılara son çağrıyı yapan şirketin toplam sermayesi ise 50 bin TL idi.


17 Aralık rüşvet ve yolsuzluk soruşturması hakkında verilen takipsizlik kararının kesinleşmesinin ardından, İçişleri Bakanı eski Muammer Güler’in oğlu Barış Güler’in el konulan 400 bin TL, 320 bin Euro ve 90 bin doları da faiziyle iade edilmişti.

"ÜÇ BEŞ KURUŞ"


Söz konusu paralar, bir sayma makinesiyle birlikte Barış Güler’in yatak odasında bulunmuştu. O sabah babası ile yaptığı öne sürülen telefon görüşmesinde, Barış Güler, söz konusu paraları ‘üç beş kuruş’ diye nitelemiş, babasının tam olarak ne kadar para bulunduğunu sorması üzerine, “1 trilyon kadar” demişti.


BARIŞ GÜLER’İN KAPANAN ŞİRKETLERİ


Barış Güler’in kapanan şirketlerinden alacaklılara kasım ayında çağrı yapıldı.
*Tasfiye halinde Bionet Endüstriyel Ürünleri Pazarlama ve Dış Ticaret Limited Şirketi
*BBS Turizm Eğitim Danışmanlık Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi
*Tasfiye halinde BBS Sigorta Aracılık Hizmetleri Anonim Şirketi
*Aşk Beslenme ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi
*Tasfiye halinde Innova Gayrimenkul Geliştirme Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.