Öne Çıkanlar flaş haber Fenerbahçe başakşehir California diyarbakır haber botu

Muhammed Ali'nin cenaze namazı kılındı
74 yaşında solunum yolları rahatsızlığı nedeniyle hayatını kaybeden ABD'li efsane boksör ve insan hakları savunucusu Muhammed Ali'nin iki gün sürecek cenaze töreni bugün kılınan cenaze namazıyla başladı. 

ERDOĞAN TÖRENE KATILDI



Namaza Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, eşi Emine Erdoğan, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez, 1977 yılında İslamiyeti seçen İngiliz müzisyen Yusuf İslam, İslam ve spor dünyasından çok sayıda isim katıldı.. 

RAHMAN VE FECR SÜRESİ OKUNDU


Namaz öncesi salonda Rahman ve Fecr suresinden ayetler okundu. Daha sonra Yusuf İslam ve Hamza Yusuf'un da aralarında olduğu müslümanlar, Muhammed Ali'nin naaşını cenaze aracından alarak salona getirdi. 

İKİNCİ TÖREN YARIN


KFC YUM! CENTRE'da yarın yapılacak olan ikinci törende eski ABD Başkanı Bill Clinton'ın yanı sıra, oyuncu Will Smith, komedyen Billy Crystal ve spor sunucusu Bryant Gumbel'ın da konuşma yapacağı açıklandı.. Muhammed Ali bu törenin ardından Cave Hill mezarlığından son yolculuğuna uğurlanacak..


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.