Öne Çıkanlar son dakika ışid türkiye rusya DAEŞ

Muharrem İnce'ye büyük şok

36. Olağan Kurultayı'nı gerçekleştiren Cumhuriyet Halk Partisi'nde (CHP) adaylar arası gizli gerginlik, bir şarkıyla ifşa oldu.

MUHARREM İNCE'YE ŞARKIYLA ÇELME

Sabah saatlerinde Ankara Spor Salanu'nda başlayan kurultaya ilk gelen aday Muharrem İnce oldu. Muharrem İnce'nin salona girmesi ile Kemal Kılıçdaroğlu için geçtiğimiz genel seçimlerde hazırlanan "Başbakan Kılıçdaroğlu" şarkısı çalındı.

ADAYLAR YANYANA OTURDU, DESTEKÇİLER KARŞI KARŞIYA GELDİ

Kemal Kılıçdaroğlu ve Muharrem İnce salonda yan yana otursa da İnce’nin taraftarları durumdan rahatsız oldu. İnce’nin destekçileri,  “Burada iki aday var neden Başbakan Kılıçdaroğlu şarkısı çalıyorsunuz?” diyerek tepkilerini dile getirdi.

"MÜZİKLE MUSTAFA KEMAL'İN ASKERLERİNİ BASTIRDILAR"

Öte yandan İnce'nin destekçileri Muharrem İnce'yi girişte "Mustafa Kemal’in askerleriyiz” şeklinde sloganlarla karşılamak istedi. Ancak bu sloganlar salondaki müziğin sesi yükseltilerek bastırıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.