Öne Çıkanlar esed chp DAEŞ esad komplohaber

Mültecileri taşıyan tekne battı: 2 çocuk öldü
Muğla'nın Bodrum ilçesi açıklarında, yasa dışı yollarla Yunanistan'a geçmeye çalışan sığınmacıları taşıyan teknenin batması sonucu 2 çocuk hayatını kaybetti.

Bodrum ilçesi açıklarında yasa dışı yollarla Yunanistan'a geçmeye çalışan sığınmacıları taşıyan tekne battı.

FIRTINA NEDENİYLE BATTI

Ortakent Yahşi Mahallesi Kabakum mevkisinde yasa dışı yollarla Yunanistan'ın İstanköy (Kos) Adası'na geçmeye çalışan sığınmacıları taşıyan tekne, aşırı yağış ve fırtına nedeniyle battı.



2 ÇOCUK YAŞAMINI YİTİRDİ

Kendi imkanları ve olayı gören vatandaşların yardımıyla kıyıya çıkartılan teknedeki 17 kişiye, olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri müdahale etti. Sığınmacılardan 2 çocuk, sağlık ekiplerinin müdahalelerine rağmen hayatını kaybetti. Boğulma tehlikesi geçiren bir çocuk polis ve sağlık ekiplerinin müdahalesiyle hayata döndürüldü.



ARAMA ÇALIŞMASI BAŞLATILDI

İhbar üzerine olay yerine gelen Sahil Güvenlik Komutanlığına bağlı ekipler, kayıp sığınmacıların olabileceği ihtimaline karşı bölgede arama çalışması başlattı.

Olayda kurtulan 15 sığınmacı Bodrum Devlet Hastanesine kaldırıldı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.