Öne Çıkanlar esed chp DAEŞ son dakika haberleri ahmet davutoğlu

Murat Sancak'ın aracı kumar borcu yüzünden mi bombalandı! O iddia yeniden gündemde...


Başbakan Ahmet Davutoğlu, Star'ın patronu Murat Sancak'a yapılan silahlı saldırının faillerinin yakalandığını açıkladı. Ancak bu bilgi Emniyet ve Cumhuriyet Başsavcılık tarafından onaylanmadı.

Bu olayı Hürriyet Gazetesi yazarı Mehmet Y. Yılmaz yeniden gündeme taşıdı. Vali ve Emniyet'in yakalamalarla ilgili bilgi paylaşmamasını eleştiren Yılmaz, "yoksa bazı yayın organlarında ileri sürüldüğü gibi, bu bir kumar mafyasının tehdit saldırısı mıydı?" diye sordu

20 kurşun sıkılmasın rağmen kimsenin burnunun kanamamasına dikkat çeken Yılmaz, güvenlik güçlerini olayı örtbas etmekle suçladı. Davutoğlu'nun ağzından söylememesi gereken bir şeyi söylemş olabileceğini belirtti.

Şimdi soru şu; Sancak'ın aracı medyayı susturmak için mi kurşunlandı, yoksa kumar borcunun bir an önce ödemesi için mi?

CEMAATİN ADAMINI KUMARHANEDE KİM GÖRÜNTÜLEDİ?

Murat Sancak'ın sahibi olduğu Star Gazetesi'nde Samanyolu  Yayın Holdingin Genel Müdür Yardımcısı ve Mali İşler Koordinatörü Ekrem Yakvak'ın kumar oynadığına yönelik görüntüler ortaya çıkmıştı. Görüntüleri Star Gazetesi yazarı Cem Küçük yayınlamıştı. İşte o görüntüleri kaydeden kişinin de Murat Sancak olduğu iddia ediliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.