Öne Çıkanlar eray ucuzal barbaros şansaş spotlight filmi ittihat terakki salyangoz kremi

Müşterisinin cebinden çıkan 3 bin TL'yi teslim etti! Müşterilerin ceplerinden neler çıkıyor neler!

Bursa'da kuru temizleme işi yapan İlhami Balıkçı'dan örnek davranış! Balıkçı temizlenmesi için bırakılan takım elbisenin cebinde 3 bin TL bulunca parayı sahibine teslim etti. Peki Balıkçı müşterilerin cebimden başka neler buluyor? Yanıtı haberimizde...

Bursa'da kuru temizleme işi yapan İlhami Balıkçı, temizlenmesi için bırakılan takım elbisenin cebinde 3 bin TL buldu. Parayı takım elbisenin sahibi Ramazan Genç'e teslim eden İlhami Balıkçı, meslek yaşamında erkek müşterilerin cebinde kadın iç çamaşırı, prezervatif, aşk mektubu, tabanca mermisi, muska  bulduğunu söyledi.
Merkez Nilüfer ilçesinde kuru temizleme işi yapan 45 yaşındaki İlhami Balıkçı, önceki gün temizlemesi için bırakılan takım elbisenin cebinde 3 bin lira buldu. Balıkçı parayı, takım elbisenin sahibi sigortacı Ramazan Genç'e teslim etti. Temizlenmesi için kendisine bırakılan tüm kıyafetlerin ceplerini kontrol ettiğini belirten İlhami Balıkçı, 29 yıllık meslek yaşamında kendisine bırakılan erkek ve kadın kıyafetlerinin cebinde para ve dövizin yanı sıra ilginç şeyler bulduğunu söyledi. Erkek müşterilerin cebinde kadın iç çamaşırı tanga ve, prezervatif bulduğunu açıklayan Balıkçı, elbiseleri temizledikten sonra bu  eşyaları tekrar bulduğu cebe koyup sahiplerine hiçbir şey söylemeden teslim ettiğini açıkladı. 

KAYINVALİDEDEN 20 YIL GİZLENEN 2 ÇEYREK ALTIN

20 yıl önce evlenen bir kadın müşterisinin, temizlemesi için kendisine verdiği eski gelinliğin eldiveninin içinden 2 çeyrek altın çıktığını belirten İlhami Balıkçı şunları anlattı:
"Çeyrek altınları görünce hemen onu arayıp, 'Hemen gelirseniz kıyafetlerinizi size teslim edip iki de çeyrek altın hediye edeceğim' dedi. Geldi. Gelinlik ile altınları verdim. Önce promosyon sandı. Gerçeği söyleyince bana, 'Düğün günümde kayınvaldem çok titizdi. Ondan saklamak için iki çeyrek altını eldivenime sakladım. Sonra da unutmuşum' dedi."

CEPTEN ÇIKAN UNUTAMADIĞI MEKTUP

Ramazan Genç, bir süre önce kendisine temizlemesi için takım elbise bırakan bir müşterisinin cebinden, parasal sıkıntıları olduğu için evlilik yıldönümünde ona hediye alamayan eşinin yazdığı mektu.u bulduğunu ve bunu unutamadığını vurguladı. Genç şöyle dedi:
"Mektupta, 'Bugün evlilik yıldönümümüz. Seni çok seviyorum aşkım. Ama paramız olamadığı için hediyeni alamadım. Sana özel yemekler de yapamadım. Canım yanıyor. Bunu sana belli etmek istemiyorum. Beni yanlış anlamaman için bu mektubu sana yazıyorum' yazmış. Ancak eşi mektubu bulup okumayınca kıyafetlerle bana geldi. Kıyafeti temizledim ve mektubu  bulduğum cebe koyup kıyafeti müşterime teslim ettim."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.