Öne Çıkanlar rusya haber abd ışid uçak

Musul'u kurtarma operasyonu başladı

Irak'ta terör örgütü DEAŞ'in elinde tuttuğu Musul kentinin doğusunda konuşlanan ABD ordusuna bağlı topçu birliklerinin ilk defa DEAŞ hedeflerini vurmaya başladığı bildirildi.

SAVAŞ UÇAKLARI DA DEVREYE GİRECEK

DEAŞ hedeflerinin obüs atışlarıyla vurulmasından hemen sonra, uluslararası koalisyon güçlerine ait savaş uçaklarının da militanların konuşlandığı bölgeleri bombaladı. 

HENDEKLERE DOLDURULAN HAM PETROLLERİ YAKIYORLAR

Operasyonun başlamasının ardından DEAŞ militanlarının uçakların görüş açısını kapatmak için lastik yakmaka başladı belirtiliyor.  "Kent çevresinde kazılan hendeklere doldurulan ham petrolü de yakmaya başladılar." açıklamaları geliyor. 

TÜRK ASKERLERİ DE ORADA

Başika dağında konuşlanan ABD topçu birlikleri Musul kent merkezinden yaklaşık 20 kilometre mesafede yer alıyor. Söz konusu bölgede "Ninova Bekçileri"ni eğiten Türk askerleri de bulunuyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.