Öne Çıkanlar türkiye IŞİD kara operasyonu yunus mallı türkiye ışid ahmet davutoğlu

Namık Kemal Zeybek: "Devlet Bahçeli MİT görevlisidir'

MHP lideriyle ilgili "Devlet Bahçeli MİT görevlisi" iddiaları yeniden gündeme geldi.

Bahçeli'yle ilgili yıllardır bu yana söylenegelen MİT görevlisi iddiasını yeniden gündeme getiren isim, eski bakanlardan Namık Kemal Zeybek.

50 yılı aşkın siyaset yaşamıyla ülkücü camianın önderliğini yapan Eski Kültür Bakanı, yazar, fikir ve düşünce insanıNamık Kemal Zeybek dün gece Abbas Güçlü İle Genç Bakış'ta üniversite öğrencileriyle buluştu. Gençlerle fikir ayrılığına düşen ve Türklük tanımında buluşamayan Zeybek MHP'nin neden kan kaybettiğini ve Milliyetçilik söylemlerinin dününü bugününü anlattı.

İşte açıklamasından satır başları:

MHP ve Devlet Bahçeli

Devlet Bahçeli uzun zamandır benimle görüşmüyor. MHP'lilere siz Bahçeli'den daha akıllısınız sözüne bakmayın mutlaka koalisyona girin dedim. Onlarda bu ülke hükümetsiz bırakılmayacak dedi ama bırakıldı. Bahçeli orada tek adam. Otokrat birisi. Meral Akşener gibi bir siyasetçi kızdın diye birdenbire siyasetin dışına atılır mı? MYK'da fikrimi söyledim diye toplantılara çağrılmaz oldum. Hukuksuzluğa bakın. Kurultay beni seçiyor ama toplantılara çağrılmadım.

"Devlet Bahçeli MİT görevlisidir "

Devlet Bahçeli Ülkücü Asistanlar Derneği Başkanı idi onu da alalım dedim. Tanımıyorum ama böyle bir zat duyuyorum dedim. Ramiz Ongun'un itirazı oldu. Dedi ki "o MİT görevlisidir olmaz". Alpaslan Türkeş bunu bilmiyor mu diye sordum, biliyormuş. "Onu uzaklaştırırsak bilmediğimiz bir görevli gönderirler ben onu değerlendiriyorum" dedi. Ben bu hadiseye rağmen MİT'te bizim diye düşündüm. Sonradan şunu anladım bir insanın bir partili olup MİT'te çalışması başka bir şey MİT adına o partiye, o partili gibi görünmesi başka bir şey.

MHP neden koalisyon kurmadı?

AKP koalisyon yapmak için görüşmedi. Ama Devlet Bahçeli Bey iyi bir siyasetçi, enerjik bir insan olsaydı, Kılıçdaroğlu'nun teklifine yakınlaşsaydı bizim ile yap diye koştururlardı. Kılıçdaroğlu seni başbakan yapalım diye teklif ettiğinde kızdı. "Ahlaksız teklif "dedi. Neresi bunun ahlaksız teklif.. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.