Öne Çıkanlar esed chp komplohaber musul ahmet hakan

NATO: Türkiye bizi bilgilendirmedi
İsmi belirtilmeyen bir NATO yetkilisi bir Rus ajansına şu açıklamayı yaptı, "Şu anda NATO üyelerinden hiçbiri S-400 kullanmıyor. NATO herhangi bir satın alma işleminin detayları konusunda bilgilendirilmedi" 

BİLGİLER AÇIKLANMIYOR

Rus yetkililer daha önce, konunun detaylarını paylaşmayacaklarını bildirmişlerdi. Bu nedenle anlaşmanın maliyeti ya da Türkiye'ye kaç tane S-400 bataryasının teslim edileceği tam olarak bilinmiyor.

S-400 KULLANAN İLK NATO ÜYESİ

Teslimat gerçekleşince, Türkiye, S-400 kullanan ilk NATO üyesi olacak. Şu anda Yunanistan'ın elinde S-400'ün bir önceki modeli olan S-300 füzeleri mevcut. Ancak Yunanistan, bu füzeleri Rusya'dan değil, Güney Kıbrıs'tan almıştı. 

EN İYİSİ

Dünyada kullanımda olan en iyi hava savunma sistemlerinden biri olan S-400, insanlı ya da insansız her türlü hava aracının yanı sıra hem kruz hem de balistik füzeleri imha edebiliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kenan 7 yıl önce

Nato herşeyde hemen bize bilgi veriyormu acabaa