Öne Çıkanlar flaş haber Fenerbahçe başakşehir California diyarbakır haber botu

Neslim Güngen Şimdi de Avusturya’da

Neslim Güngen Hollanda ve Almanya’dan Sonra Şimdi de Avusturya’da

Güzellik sektöründe yaptığı atılımlarla adından söz ettiren Neslim Güngen, kurucusu olduğu Neslim Güngen Güzellik Merkezi, Cosmones Medikal, NG Akademi ile yerel pazarda büyümeye devam ederken, artık Avrupa pazarında da emin adımlarla ilerliyor. Ve attığı bu büyük adımla, yurt içi ve yurtdışı pazarda en hızlı büyüyen markalardan biri haline geldi.

Florya’da kurduğu güzellik merkezinden bugün 45’in üzerinde şube ve fabrikasında ürettiği cihazlar aracılığıyla iş ortaklığı kurduğu yurtiçi ve yurtdışı 900’ün üzerinde bayi ile güzellik sektöründe rol model haline gelen Neslim Güngen, 2022’de hedefini biraz daha büyüterek bir dünya markası olmak istediğini belirtiyor.

Avrupa ve Orta Doğu’dan Talep Giderek Artıyor!

“Almanya, Hollanda ve artık Avusturya’nın en seçici müşterilerine benzersiz, kalite odaklı cilt ve vücut bakım hizmetlerimizi sunmak için sabırsızlanıyoruz.” Avrupa’da üçüncü lokasyonu için imzaların atılması Türk güzellik endüstrisi adına çok iyi bir haber.

“Kendine özgü güzelliğin önemli olduğuna inanıyorum. Güzellik benim tutkum. Cildiniz en büyük organınız, bu yüzden ona mutlaka iyi bakmalısınız!” diyor Neslim Güngen.

Sektöre adım attığım günden itibaren hep çok çalıştım. Dünyanın önemli merkezlerinde önemli eğitimler alarak ve sektörün yeniliklerinden her zaman haberdar olarak ilerledim. Bilgi ve birikimimi, artık yeni ve heyecan verici bir pazara taşımaktan büyük heyecan duyuyorum. Neslim Güngen Güzellik Merkezi, artık Avrupa’da da hem kadınlar hem de erkekler için güzellik, bakım uygulamaları ve daha fazlasını sunacak…

İran ve Azerbaycan Şubeleri İçin Görüşmeler Sürüyor

Yakın bir tarihte İran ve Azerbaycan’a da franchise vermeye hazırlanan Neslim Güngen, hedefini bir dünya markası olmak üzere belirlemiş ve bu hedefini 2022 yılında gerçekleştirmeyi planlıyor.

Cosmones Medikal’in de kurucusu olan Güngen, sahibi olduğu Clines, Cosmex ve Fibroderms markalarına yenilerini ekleyeceğinin müjdesini de paylaşıyor. Bitkisel özler ile geliştirilen cilt bakım ürünleri ile güzelleşmek isteyen her kadının hayatına değecek.

Neslim Güngen Güzellik Merkezi’nin Farkı Nedir?

Neslim Güngen Güzellik Merkezi şubelerinden birine adımınızı attığınız andan itibaren, hemen uzman ellerde olduğunuzu hissedersiniz. En önemli fark noktası ise güzelleşme hayalinizi gerçeğe dönüştürme amacına gönül vermiştir ve insanların sizi kalabalığın arasından seçmesine olanak tanır.

Neslim Güngen başarısının sırrını; “Farkınız, bir danışan için gerçek bir değere sahip olmalıdır. Hizmetlerinizin diğerlerinden daha fazlası olması gerektiğini unutmayın. Güzellik sektöründe rekabet çok fazla, bu nedenle artık bu bir strateji işidir” şeklinde açıklıyor.

Ve hizmetlerinizin yüksek standardı gerçekten fark edildiğinde, sizi yaşadığınız şehirdeki diğer rekabetçi güzellik merkezlerinden ayırıyor. Neslim Güngen, bu işteki tutkusunu ve başarısını kanıtlamak için gerçekten de hiç durmadan çalışıyor, araştırıyor, gelişiyor ve dönüşüyor. Bugün, Florya’daki ilk şube ile başlayan yolcuğu, Avrupa, Orta Doğu ve dünya pazarında yapılan anlaşmalar, dikkat çeken büyümeler ile sektörde büyük takdir topluyor.

Franchise’ları Neden Bu Kadar Talep Görüyor?

Neslim Güngen Güzellik Merkezi şubelerinin sayısının bu kadar artmasının en önemli nedenlerinden biri, anahtar teslim şube fırsatı sunması. Yani, şubelerin mimari tasarımından lokasyon danışmanlığına, çalışanların eğitiminden cihazların tedarik ve kurulumuna, cihaz eğitimlerinden ürün ve protokollere her adımda iş ortaklarının yanında.

Kazançlı bir iş fırsatından yararlanmak, güzellik sektöründe yerel ve uluslararası pazarda giderek büyüyen bu aileye dahil olmak isterseniz https://neslimgungen.com/franchise/ bağlantısı ile Neslim Güngen Güzellik Merkezi şubesi olurken yararlanabileceğiniz olanakları öğrenebilir, iletişim formunu doldurarak gerekli ön bilgilendirmeyi alabilirsiniz… 

Anahtar Kelimeler:
Neslim Güngen
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.