Öne Çıkanlar türkiye suriye putin erdoğan son dakika

Nur Yerlitaş açıklama yaptı

Modacı Nur Yerlitaş arkadaşının doğum günü partisinde, Instagram üzerinden canlı yaptığı konuşması sırasında kullandığı ifadeler nedeniyle oluşan tepkiler üzerine basın açıklaması yaptı.

"KİMSENİN GÜCÜ YETMEZ"

Hayata bakış açısını kendisini tanıyanların iyi bildiğini belirten Yerlitaş, hakkında karalama kampanyası yürütüldüğünü savundu.

Nurella lakaplı modacı, "Benim ülkeme, vatanıma, bayrağıma saygımı ve minnetimi karalamaya kimsenin gücü yetmez." ifadelerini kullandı.

"ŞEHİTLER MEHİTLER"

Terör örgütlerine karşı düzenlenen operasyonlarda şehit düşen askerlerimizi diline dolayan Yerlitaş, "Ne yapayım Allah Allah, şehitler mehitler aman yeter." demişti.
 

NUR YERLİTAŞ KİMDİR?
 

1960 yılında dünyaya gelen Nur Yerlitaş diğer tanınmış lakabı ile Nurella 2015 yılında Bur Tarz Benim yarışmasında jüri olarak ekranlarda yer almıştır. Anne tarafından arap kökenli Siirt’lidir baba tarafından ise aslen Giresun’ludur.

Nur Yerlitaş İstanbul Karagümrük doğumludur, annesi, dayısı, Arap Cafer ve diğer dayıları İstanbul Tophane doğumludur.

Moda tasarımcısı Nur Yerlitaş Aralık 2015 itibari ile İşte Benim Stilim yarışmasından istifa ettiğini açıklamış ancak 2016 yılında yarışmaya geri dönmeye karar vermiştir.

Kariyeri

Moda kariyerine 80’li yılların başlarında İtalya’dan ve Fransa’dan getirdiği kıyafetleri satarak başladı.

Gün içinde sürekli stresli olduğunu belirtiyor, stres atmak içinse bulaşık yıkıyor.
Sibel Can, Bülent Ersoy ve Seda Sayan gibi ünlü sanatçıların moda danışmanlığını yapıyor. Sahne için özel kostümler hazırlıyor.

 


2010’da Yemekteyiz programında bazı ünlülerle daha yarışmacı olarak yer aldı.Nur Yerlitaş daha önce hiç kimseyle ilişki yaşamadı.

Demet Akalın’ın Giderli 16 isimli albümünde yer alan ”Türkan” isimli müzik klibinde ünlü oyuncu Türkan Şoray’ı canlandırdı.

Genellikle moda alanında tanınıyor olsa da, 2007 yılında dans yarışmasının jüri üyeliğini de yaptı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.