Öne Çıkanlar rusya haber abd terör örgütü ışid

CNN Türk'te Didem Arslan Yılmaz'ın sunduğu Türkiye'nin Gündemi'nin konuğu, FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'le bir zamanlar yol arkadaşlığı yapmış olan, Yeni Akit gazetesi yazarı Nurettin Veren'di.

"6 ÇOCUĞUMU DA SİLDİM"

Nurettin Veren, programda sunucunun "Çocuklarınızı özlüyor musunuz" sorusuna biraz duygusal biraz da sinirli bir tepkiyle yanıt verdi:

"30 senelik ailesini gömmüş bir adam bin 600 liraya kendini satmaz.. Çocuklarımı hiç özlemedim. Onları Allah'a havale ettim. Milletin canını, kolunu ve bacağını verdiği bir meselede şahsi duygularımızı geride tutmalıyız.. Ben o tankların altında ölenleri gördüm... Onların yanında yer alanları, çocuklarım da olsa affetmiyorum. Onlar değil evlat, şeytan bile olamaz. Benim vatan sevgim evlat sevgimden ötedir. Onlar vatan hainidir. Allah iki dünyada yakalarını bir araya getirmesin."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.