Öne Çıkanlar son dakika ışid türkiye rusya DAEŞ

O fotoğrafın nasıl çekildiği ortaya çıktı!
 Sabah Gazetesi İstihbarat Müdürü Abdurrahman Şimşek, Cemaat'in emniyet imamı olarak bilinen Osman Hilmi Özdil'in fotoğraflarının nasıl çekildiğini anlattı.

Özel yapım bir aracın içinden 12 saat beklenerek Özdil'in fotoğraflarının çekildiğini belirten Şimşek, "Kozanlı Ömer (k) Osman Hilmi Özdil'in aşağıda gördünüz bu fotoğrafını, çekerken araç bagajının iç kısmından çekmiştim. Dışarıdan park halindeki tüm camları açık görülen özel yapım aracın, arka bagajından girilerek koltuklarının arasından gizlice çekilmiştir!" dedi.

Abdurrahman Şimşek o fotoğrafın hikayesini Twitter'dan şöyle anlattı:

"Kozanlı Ömer (k) Osman Hilmi Özdil'in aşağıda gördünüz bu fotoğrafını, çekerken araç bagajının iç kısmından çekmiştim. Dışarıdan park halindeki tüm camları açık görülen özel yapım aracın, arka bagajından girilerek koltuklarının arasından gizlice çekilmiştir! Gece yarısı bir aracın kapalı arka bagajına girilerek 12 saat çok az nefesle beklemenin sonucu olan bu fotoğrafın hikayesini anlatmak istedim. Kozanlı Ömer (kod) Osman Hilmi Özdil'in yaklaşık 3.000 kare farklı video ve fotoğrafı sabah gazetesinin özel arşivinde yer tutmaktadır! Sabah gazetesi foto muhabirleri tarafından çekilen fotoğraflar, dünyanın en iyi ve en son model profesyonel kameraları ile çekilmektedir!"

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.