Öne Çıkanlar türkiye yunus mallı türkiye ışid Tanap terörist başı

O görüntüler hükümeti harekete geçirdi!

Şırnak’taki PKK'lı teröristlerle güvenlik güçleri arasındaki çatışma sırasında vurularak öldürülen 24 yaşındaki terörist Hacı Lokman Birlik’e ait görüntüler ortaya çıktı.

Görüntüde Birlik’in cesedi akrap adı verilen araca bağlanarak caddelerde dolaştırıldı. Ortaya çıkan görüntülerde aracın içinden çekildi.

Birlik’in ilk fotoğrafı ortaya çıktıktan sonra “bomba tuzağına karşı rutin uygulama” açıklaması yapılmıştı. Ancak cesedin yerde uzun süre dolaştırıldığı videoyla birlikte anlaşılınca hükümet de harekete geçti.

İÇİŞLERİ BAKANLIĞI SORUŞTURMA BAŞLATTI

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada Şırnak’ta yaşanan bu olay sonrası soruşturma başlatıldığı, terörle mücadelenin hukuk çerçevesinde sürmesi gerektiği belirtildi.

DAVUTOĞLU DÜĞMEYE BASTI

Başbakan Ahmet Davutoğlu da görüntülerin ortaya çıkmasının ardından düğmeye bastı. Soruşturma talimatı veren Davutoğlu böyle bir görüntüyü tasvip etmediklerini söyledi. Terörle mücadelenin hukuk içerisinde yürütülmesi gerektiğini söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.