Öne Çıkanlar rusya haber abd ışid uçak

O televizyon ve gazeteler de kapanıyor
Paralel yapı ile mücadele kapsamında yürütülen FETÖ soruşturmasında Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatı ile 28 Ekim 2015 tarihinde yönetimine el konulan ve tepe noktalara kayyum atanan İpek Medya Grubu'na bağlı Kanaltürk Televizyonu, Bugün TV, Bugün Gazetesi, Millet Gazetesi, Kanaltürk Radyo ve diğer medya şirketlerinin kapatılmasına karar verildiği iddia edildi.

Süperhaber.tv'de yer alan haberde şu ifadeler yer aldı:

Söz konusu televizyon kanalları daha önce dijital platformlardan, kablo sisteminden ve Türksat'a ait uydulardan çıkarılmıştı.

KARAR YARIN AÇIKLANACAK

İpek medya gurbuna bağlı Kanaltürk, Bugün TV, Bugün Gazetesi, Millet Gazetesi, Kanaltürk Radyo ve diğer medya iştiraklerinin kapatılması kararının bugün piyasaların kapanmasından hemen sonra saat 17.00'de kamuoyuna duyurulacağı ve Kamu Aydınlatma Platformuna (KAP) bildirileceği öğrenildi.

Akın İpek'in sahibi bulunduğu İpek Grubu, Paralel Devlet Yapılanması olan FETÖ'ye mali kaynak sağlamakla suçlanıyor. 17-25 Aralık darbe grişimlerinin ardından Akın İpek, Fetullah Gülen'i kastederek 'Bütün mal varlığımı O'nun bir gülüşüne feda olsun' sözleri ile gündeme gelmişti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
asilaz 8 yıl önce

isabetli olur.