Öne Çıkanlar esed chp DAEŞ son dakika haberleri ahmet davutoğlu

Obama'nın yanından ayırmadığı çantasında ne var?
 A Haber'de Kadraj programına katılan Köse, "Batılıların elinde dünyayı 3 tane düğmeyi basarak yok edecek nükleer silahlar var. O düğmeler bizimkilerin elinde olsaydı basarlar mıydı, basmazlar mıydı? Sorgulamamız gereken esas nokta kendimiziz" dedi.


Köse şunları söyledi:

"Batılıların elinde dünyayı 3 tane düğmeye basarak yok edecek nükleer silahlar var, bunu biliyoruz. Amerika Başkanının yanında dolaştırdığı, yurt dışı seyahatlerinde bile yanından ayırmadığı bir çanta var. O nükleer silahların şifreleri var orada. Doğu blokunun elinde de o silahlar vardı, şimdi var mı bilmiyoruz ama Batı dünyası bu konuda çok güçlü ve silahları duruyor. Şimdi bu insanlar bu düğmelere bugüne kadar basmadılar. Ben şu soruyu sordum; Suriye'deki o vahşeti, birbirimizi öldürmemiz esnasında dedim ki, acaba o düğmeler bizimkilerin elinde olsaydı basarlar mıydı, basmazlar mıydı? İnanın ben içimden gelerek basmazlardı, bizimkiler böyle bir şey yapmaz diyemiyorum. Sorgulamamız gereken esas nokta kendimiziz."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.