Öne Çıkanlar eray ucuzal barbaros şansaş ittihat terakki salyangoz kremi gün zileli

ODTÜ'lü bildiğiniz gibi!
Ortadoğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ)  öğrencileri her sene olduğu gibi bu senede mezuniyet töreninde skandal pankartlar taşıdı.. Öğrenciler mezuniyet töreninde Kuran'ı Kerim'e dalga geçerken, bazıları da "zulmün olduğu yerde meşru müdafaa haktır" pankartı taşıyarak PKK terörünü haklı çıkarmaya çalıştı..

Pankartların birinin Kuran'ı Kerim ayetine benzetilmeye çalışılması -İnşaat'16- tepki çekti. 
















 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mevlana 8 yıl önce

Dostlar, gerektiğinde kızalım ama sadece kızmak için komik olmayalım lütfen. Kur'an-ı Kerim'e benzetilmeye çalışılmış denilen, inşaat'16 ibaresi mezun oldukları yılı, yani 2016'yı belirtmek için yazılmış.

Haberi yazan arkadaş bile Kur'an-ı Kerim'i doğru düzgün yazamamış, gencecik çocuklara neden haksızlık ediyorsunuz?

Avatar
KARNIVOR 8 yıl önce

Ne kadar şerefsiz ve aşağilik kisilersiniz ki genceciç ve geleceğimizin garantileri olan bunpiril piril geçlere dil uzatiyorsunuz. Bu gençlere dil uzatan Paşali soyledigin sana gelsin adi.

Avatar
yıldırım beyazıt üni 8 yıl önce

geri kalmış beyinlerinizle mis gibi insanlara hakaret ediyorsunuz. içlerinden birisiyle aynı masaya otursanız iki kelimeyi bir araya getirecek düzeyde bile değilsiniz. sizin torpillileriniz yüzünden bilimle donatılmış bu insanlar hak ettikleri kadrolara gelemiyor.

Avatar
odtülü 8 yıl önce

padişahiniza mı yaranmaya çalışıyosunuz anlamadım ki, yoksa kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş ya o hesap galiba sizinki

Avatar
paşalı 8 yıl önce

Üniversitesi değil Sanki genel ev nekadar fahişe sürtük varsa toplanmış

Misafir Avatar
Ahmet 8 yıl önce @paşalı

İnsan bilmediği görmediği yeri kendinden zannedermiş, herkes evinde ne görürse dışarda o var zannedermiş sende haklısın kardeş cahillik suç değil.

Beğenmedim! (0)
Misafir Avatar
Adım 8 yıl önce @paşalı

haddini bil.

Beğenmedim! (0)
Avatar
Odtülü 8 yıl önce

Allah aşkına, orda burda yapıların yorumlar yayınlanan saçma sapan haberler yüzünden ne Türkiye'nin en iyi üniversitelerine dilinizi uzatın, ne de o üniversitelerde okuyan insanlara. Genelevmiş, fahişeymiş, ne alakası kardeşim ya!! Biz de normal insanız, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşıyız, 93 yıl öncesinde kalmış Paşa'lar devrinde kalan zihniyetli insanlar değiliz çok şükür. Hadi bakın işinize.

Avatar
Şehmus 8 yıl önce

Çok ayıp küfür hakaret bize yakışmaz onlar kendi düşünceleri belirtirler yaptıkları hakaret kendilerine ait
Halk herşeyin kararını verir
Erdoğan karşıtları bir parti kursun seçimleri beklesinler halk boylarının ölçüsünü verir

Avatar
mertosaker 8 yıl önce

Ya Kur'an dan bir habersiniz, ya panlartlardaki güzellikleri göremeyecek kadar kör. Yaşa varol ODTÜ.